Luontaisesti gluteeniton lisuke
Hirssi on gluteeniton ja riisin tapaan käytettävä siemen, joka maistuu niin lisukkeena kuin osana leivontaa ja ruoanlaittoa!
Hirssi sopii käytettäväksi aterian lisukkeena perunan, pastan tai riisin sijaan tai puuroissa, keitoissa ja piirakoiden täytteenä. Liotuksen jälkeen hirssi sopii loistavasti tuorepuuron ja raakakakkujen raaka-aineeksi.
Valmistus: Keitä 1 osa huuhdottua hirssiä 3 osassa vettä noin 25 minuutin ajan.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Sami T (varmistettu kirjoittaja) –
Hirssistä ja soijamaidosta tulee hyvä puuro!
Sonja H (varmistettu kirjoittaja) –
Toimii viljavammaiselle.
Leea H. (varmistettu kirjoittaja) –
Tästä saa todella herkullisen puuron:)
Liisa L. (varmistettu kirjoittaja) –
Tulee hyvä puuro