Herkullinen lisuke ja raaka-aine ruoanlaittoon sekä leivontaan!
Hirssi on riisin tapaan käytettävä siemen, joka maistuu niin lisukkeena kuin osana leivontaa ja ruoanlaittoa!
Hirssi sopii käytettäväksi aterian lisukkeena perunan, pastan tai riisin sijaan tai puuroissa, keitoissa ja piirakoiden täytteenä. Liotuksen jälkeen hirssi sopii loistavasti tuorepuuron ja raakakakkujen raaka-aineeksi.
Valmistus: Keitä 1 osa huuhdottua hirssiä 3 osassa vettä noin 25 minuutin ajan.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Tiina (varmistettu kirjoittaja) –
Hirssisuurimo on allergisen perus”vilja”, tämä maukas puuroaines ja maistuu hyvin myös kaikkiruokaisellekin, mm. lisäkkeenä ja padoissa.
Tiariana (varmistettu kirjoittaja) –
toimiva, herkullinen, laadukas; mitään huomautettavaa ei oo löytyny. hirssi myös yksi helpoiten sulatettavista viljoista, ja jo muinoin elävänravinnonbuumin yhteydessä hirssiä arvostettiin “viljana joka kehossa tuotta emästä jopa kypsennettynä”.
jfkeus (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvin on toiminut. Hirssiä aamupuuroksi, tai lisukkeeksi muihin aterioihin.
Timo Vaahtoranta (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä hirssi on maukas vaihtoehto riisille, vaikka ravintoarvot eivät vedäkään vertoja kvinoalle.