Täyteläinen raakasuklaa ja raikas vadelma yhdessä pussissa
Foodinin raakasuklaavadelma valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.
Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone yhdistää kotimaisen vadelman pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Nina N. (varmistettu kirjoittaja) –
miu mau mukkaa, makoisia ja ihmeen intensiivinen aromiyhdistelmä
Suvi H (varmistettu kirjoittaja) –
Sopivan kokoinen annos, ei tule syötyä kerralla liikaa, koska muuten olisi liian suuri houkutus.
Jani R (varmistettu kirjoittaja) –
kaikista terveellisistä herkuista parhain, suklaa ei maistu yhtään väkevältä raakasuklaalta !
Heidi V (varmistettu kirjoittaja) –
Aikas makeita ja hyviä 🙂