100% luonnollinen & kasviperäinen Shirataki nuudeli
Shirataki nuudeli on gluteeniton ja maidoton, eikä sisällä lainkaan hiilihydraatteja! Sen vuoksi ne ovatkin erittäin suosittuja ketogeenisessä ruokavaliossa. Shirataki nuudelit ovat lähes kalorittomia ja ne on valmistettu konjac-kuidusta. Shirataki nuudelit ovat peräisin Aasiasta ja erittäin suosittuja Japanissa.
Shirataki nuudelit sopivat käytettäväksi tavallisten nuudelien tapaan! Ne ovat lähes mauttomia, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.
Shirataki nuudelin valmistus
Huuhtele pasta huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
Shirataki nuudelin ominaisuudet:
- Täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
- Sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
- Ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
- Shiratakinuudelit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
- Nopea valmistus ja herkullinen lopputulos
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää.
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Johanna E (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanan nopeaa ja helppoa! Sopii moniin ruokiim ja on hyvän makuinen. Alussa paha haju, mutta hyvällä huuhtelulla haju häviää. :grin::+1:
Lars L (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvät tuotteet
pimater01 (varmistettu kirjoittaja) –
Ihana löytö vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Huuhtelun ja pannulla paistamisen jälkeen herkkua.