100% luonnollinen & kasviperäinen
Shiratakiriisi on gluteenton ja maidoton, eikä se sisällä lähes lainkaan hiilihydraatteja! Shiratakiriisii on lähes kaloriton ja se on valmistettu konjac-kuidusta. Shiratakiiriisi on peräisin Aasiasta ja erittäin suosittuja Japanissa.
Shiratakiriisi sopii käytettäväksi tavallisen riisin tapaan! Ne ovat lähes mauttomia, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.
Valmistus: Huuhtele riisi huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
SHIRATAKIRIISI:
– täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
– sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
– ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
– shiratakiriisit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
– nopea valmistus ja herkullinen lopputulos
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää.
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Tuija H (varmistettu kirjoittaja) –
Toimii hyvin esim. wokin tai keiton seassa imemässä makuja liemestä/muista ruoka-aineista, koska ei itsessään maistu miltään. Koostumus geelipallomainen, koko isompi kuin riisinjyvä. Antaa ruokaan kaloritonta tilavuutta. Hauska tuote, ostan toistekin.
Karoliina Haukka (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä ketoruokavalioon
rebekkavictoriarosen (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvvää vatsantäytettä ruoan seassa, maustaa reilusti lisää esim kanaa, lohta, sienii yms punaviinietikkaa mausteita, mitä tahdot, ja vaikka tomaattipyreetä,