SUPER D-vitamiini 125ug, 30kaps

10,46 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 10,46 

Varastossa

SUPER D-vitamiini 125ug, 30kaps

10,46 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 10,46 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Extra vahva, luonnollinen ja hyvin imeytyvä D-vitamiini oliiviöljyssä

Bioteekin Super D-vitamiini on extra vahva, luonnollinen ja hyvin imeytyvä D3-vitamiini öljykapselissa. Yksi kapseli sisältää 125 mikrogrammaa D3-vitamiinia oliiviöljyssä. Kapselin sisältämä öljy edistää rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä, mistä johtuen D-vitamiinin imeytyminen on tehokasta. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja sillä on tärkeä rooli vastustuskyvyn tukemisessa. D-vitamiini edistää myös normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera. Kuuriluontoiseen käyttöön.
Ei sisällä makeutusaineita, aromeja tai säilöntä- ja väriaineita. Laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton ja gluteeniton.
D-vitamiinin hyväksyttävän päiväsaannin yläraja EU:ssa on 100 μg. Tästä tuotteesta saatavan D-vitamiinin vuorokausiannos ylittää tämän määrän. Tuotteen käyttöä suositellaan ainoastaan aikuisille, jotka tietävät oman D-vitamiinitasonsa. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.