Sametinpehmeä vaalea tahini
Vaalea tahini valmistetaan hellävaraisesti kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomat kuoritut seesaminsiemenet ravinteet säilyttäen kermaisen pehmeäksi.
Seesaminsiemenet sisältävät mm. kalsiumia, magnesiumia ja seleeniä.
Käytä tahinia sellaisenaan salaatinkastikkeissa, osana hummuksen valmistusta tai käytä sitä dippinä kasviksille.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
Kirita K (varmistettu kirjoittaja) –
Creamy goodness!
Henna R (varmistettu kirjoittaja) –
Sekoitan tahinin yleensä 50/50 suhteessa johonkin pähkinävoihin. Sitä menee meillä paljon. Tässä tahinissa oikein samettinen tekstuuri! Nam!
Raija A. (varmistettu kirjoittaja) –
Jos haluat virtaa, juo tätä!
Jussi (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin hyvän makuinen viherjauhe,Suomessa vain järkyttävän kallis.