Men’s Multi, 30kaps

13,60 

Alhaisin30 päivän hinta 17,00 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Täydellinen vitamiini- ja mineraalivalmiste

Miehille suunniteltu monivitamiini tarjoaa täydellisen vitamiini- ja mineraalivalmisteen, joka sisältää 22 välttämätöntä ravintoainetta tukemaan miehistä terveyttä. Se on suunniteltu tukemaan kiireistä arkea ja elämäntapaa.

  • 22 välttämätöntä ravintoainetta
  • Runsaasti B-vitamiinia, sinkkiä ja seleeniä
  • Hyvin imeytyvässä ruokamuodossa

Together Men’s Multivitamin & Mineral on valmistettu täysravinnosta ja merestä peräisin olevista luonnon kasvipohjaisista raaka-aineista. Kehomme hyödyntää paremmin vitamiineja ja kivennäisaineita, kun ne ovat täysravinnon muodossa. Tällä tavoin ne ovat myös lempeämpiä vatsalle.

Tämän miehisen monivitamiinin magnesium tulee Islannin edustalla olevista syvistä vesistä. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kestävästi kasvatetusta villijäkälästä puolestaan tulee D3-vitamiinia, joka on tärkeää mm. vastustuskyvylle ja luustolle. B1- ja B6-vitamiinit tukevat kehon normaalia energiaineenvaihduntaa. Miehen keho tarvitsee paljon sinkkiä tuottaakseen testosteronia ja siitä syystä mukana on myös sinkkiä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.