Woman’s Multi, 30 kaps

12,45 

Alhaisin30 päivän hinta 12,45 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Naisten terveyden tueksi

Together Women’s Multivitamin & Mineral on täydellinen yhtälö vitamiineja ja mineraaleja. Se sisältää 22 välttämätöntä ravintoainetta, jotka tukevat naisterveyttä kiireisen arjen ja elämän tavan keskellä.

  • Sisältää 22 välttämätöntä ravintoainetta
  • Hyvin imeytyvässä täysravinnon muodossa
  • Korkeammat pitoisuudet rautaa, biotiinia, kromia sekä kuparia

Together Women’s Multivitamin & Mineral on valmistettu täysravinnosta ja merestä peräisin olevista luonnon kasvipohjaisista raaka-aineista. Kehomme hyödyntää paremmin vitamiineja ja kivennäisaineita, kun ne ovat täysravinnon muodossa. Tällä tavoin ne ovat myös lempeämpiä vatsalle.

Tämä monivitamiini sisältää naisille tärkeät korkeammat pitoisuudet rautaa, biotiinia, kromia sekä kuparia. Tehokas ja hyvin imeytyvä magnesium tulee Islannin edustalla olevista syvistä vesistä. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kestävästi kasvatetusta villijäkälästä puolestaan tulee D3-vitamiinia, joka on tärkeää mm. vastustuskyvylle ja luustolle. B1- ja B6-vitamiinit tukevat kehon normaalia energiaineenvaihduntaa. Moni nainen tarvitsee nimenomaan lisää rautaa, Sinkki edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Woman’s Multi, 30 kaps

Varasto loppu