Luomulaatuinen vihreä linssi
Hernekasveihin kuuluvat vihreät linssit ovat hyvä kasviperäisen proteiinin ja ravintokuidun lähde. Vihreät linssit maistuvat sellaisinaan keitettyinä tai kylmien salaattien joukossa, osana muhennoksia ja linssikeittona. Voit myös idättää vihreitä linssejä.
Valmistus: Keittoaika 25-30 minuuttia. Mittaa 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
sanni_ (varmistettu kirjoittaja) –
Hyviä linssejä 🙂
sanna.kaskinen (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä kasvisruokavalion proteiininlähde. Pysyy keitettäessä paremmin koossa kuin punainen linssi. Helposti sulavaa ruokaa.
Asiakas –
Parhaita ja edullisimpia lajissaan mitä Suomesta saa.