Luomulaatuinen vihreä linssi
Hernekasveihin kuuluvat vihreät linssit ovat hyvä kasviperäisen proteiinin ja ravintokuidun lähde. Vihreät linssit maistuvat sellaisinaan keitettyinä tai kylmien salaattien joukossa, osana muhennoksia ja linssikeittona. Voit myös idättää vihreitä linssejä.
Valmistus: Keittoaika 25-30 minuuttia. Mittaa 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
sanni_ (varmistettu kirjoittaja) –
Hyviä linssejä 🙂