WILD NUTRITION FOOD-GROWN® FERTILITY MEN 60 KAPS

34,95 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 34,95 

Varastossa

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® FERTILITY MEN 60 KAPS

34,95 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 34,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Hedelmällisyyden tueksi

Wild Nutrition Food-Grown® Fertility Miehille on kattava sekoitus Food-Grown® ravintoaineita sekä tiivistettyä raakaravintoa tukemaan hedelmällisyyttä. Tuote sisältää tutkimuksissa tarpeellisiksi osoitettuja ravinteita terveen hedelmällisyyden edistämiseksi.

Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä sekä edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina.

Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostumista. B12-vitamiini, rauta, magnesium sekä D-vitamiini osallistuvat solujen jakautumisprosessiin.

Antioksidantit, kuten E-vitamiini, betakaroteeni sekä männynkuoriuute antavat suojaa vaativan elämäntyylin aiheuttamiin rasituksiin.

Pääasialliset hyödyt

• Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostumista.

• Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina.

• Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

Ravintolisä sisältää mm. seleeniä, joka edistää normaalia siemennesteen muodostumista.

Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.