Talvi-ihon hoito

Meitä Pohjolan asukkaita rikastuttaa neljä vuodenaikaa, jotka tuovat eri sävyjä ja värejä elämäämme läpi vuoden. Vuodenaikojen vaihtelu luo tietynlaisia tarpeita arkeemme, mutta kesävaatteiden vaihtuessa villapaitoihin harva ymmärtää tehdä saman päivityksen myös iholle.

Kesällä ihon pehmoisena pitäneet hoitotuotteet eivät aina ilmojen viilennettyä tunnu enää riittävän. Ilman kuivuminen ja viileneminen kuivattaa ja ärsyttää ihoa, minkä vuoksi kosteutuksen tarve kasvaa. Alkutalven aikana on tärkeä luoda uusia rutiineja ja kiinnittää huomiota talvi-ihonhoidon pohjatyöhön, jonka ansiosta iho hehkuu ja voi hyvin läpi talven.

NÄIN HOIDAT IHOASI TALVELLA

Talvi-ihon hoito on ihanaa arkista hemmottelua. Saadakseen tarpeeksi kosteutta iholle on hyvä valita laadukkaat ja ravitsevat tuotteet, jotka tukevat toistensa vaikutusta. Näin iho saa hyödynnettyä kaikki luonnonkosmetiikan hoitavat ja ravitsevat ainesosat parhaalla mahdollisella tavalla.

Pähkinänkuoreen tiivistettynä talvi-ihon hoidossa korostuvat hellävaraisuus ja kosteutus, ja näistä erityisesti kosteutus. Ihon suojaamista unohtamatta!

  1. Ihon puhdistuksessa kannattaa suosia hellävaraista puhdistusmaitoa, joka ei koostumuksensa ansiosta kuivata ihoa. Murumurun Puhdistusmaidon sisältämä mustaherukan siemenöljy ravitsee ja rauhoittaa ihoa.

  2. Puhdistettu iho kostutetaan ensin kasvovedellä, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja auttaa kasvoöljyn ja -voiteiden ravinteita imeytymään paremmin. Jos iho on erityisen kuiva, voit kerrostaa kasvovettä useamman kerran iholle!

  3. Kasvovedellä kosteutetulle iholle levitetään iholle tärkeitä ravinteita sisältävää C-vitamiiniseerumia, joka antaa iholle hehkua ja energiaa. Tuotteen sisältämä C-vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista ja tekee ihosta kimmoisan! Seerumi on helpoin tapa ihon kosteustasapainon hoitamiseen, kun iho alkaa tuntumaan kiristävältä ja kuivalta ilmojen viilentyessä.

  4. Täyteläinen kasvovoide hoitaa ja kosteuttaa ihoa, sekä suojaa sitä myös ympäristön haitoilta. Murumurun Kasvovoiteen sisältämä murumuruvoi pehmentää ihoa ja ehkäisee kosteuden haihtumista.

  5. Jos iho kaipaa tehokosteutusta, suosittelemme lisäämään kasvovoiteen sekaan Kasvoöljyä, joka sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja ja täten kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kasvoöljy ehkäisee kosteuden haihtumista kasvoilta ja suojaa ihoa myös ulkoisilta ärsykkeiltä. Tehohoitona kasvoöljyä voi levittää iholle myös sellaisenaan.

  6. Kasvovoiteen ja -öljyn lisäksi iho on hyvä suojata viimalta ja pakkaselta käyttämällä BB-voidetta, joka sisältää täysin luonnollisen ja tehokkaan suojan jopa auringon UVA ja UVB säteitä vastaan. BB-voiteen sisältämä sinkkioksidi myös rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta.

MURUMURU

Kotimainen Murumuru on ekologinen ja ylellinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet sopivat loistavasti myös herkkäihoisille. Tuotteiden ihastuttava koostumus tekee niistä helppokäyttöisiä ja moni tuote sopii useampaan eri käyttötarkoitukseen.

Tuotteiden pääraaka-aine murumuruvoi, Astrocaryum Murumuru, on tehokas ja luonnollinen ihon kosteuttaja, joka tunnetaan myös tulehdusta ja ihon punoitusta vähentävästä vaikutuksestaan. Se on täysin tuoksuton ja sillä on myös antibakteerisia ominaisuuksia. Tuotteissa käytetään myös lähituotettuja suomalaisia uutteita ja öljyjä.

Murumuru -tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa sekä täysin eläinkokeettomia ja vegaanisia. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Kotimaiset Murumuru -tuotteet: