Kermainen luomucashew
Cashewpähkinämme on erityisen maukas ja kermaisen pehmeä luomupähkinä. Se on hyvä proteiinin ja hyvien rasvojen lähde. Cashewpähkinät sisältävät runsaasti magnesiumia ja fosforia sen ollessa myös hyvä kaliumin lähde. Se sopii usein myös herkkävatsaisille sekä muita pähkinöitä huonosti sietäville.
Cashewpähkinät sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää sitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Heste R. (varmistettu kirjoittaja) –
Maukkaita!
Pekka P. (varmistettu kirjoittaja) –
Hyviä ja neutraaleja pähkinöitä moninaiseen käyttöön.
Päivi U. (varmistettu kirjoittaja) –
Kannattaa ostaa isommassa erässä, jos käyttää paljon. Kermainen ja ihana pähkinä. Voi tehdä kakkupohjia, juustoa, voi syödä sellaisenaan ja paahdettuna!
Kristiina T. (varmistettu kirjoittaja) –
Kerrassaan erinomainen hinta-laatusuhde. Ihanan pehmeitä ja kermaisia! Käytän sekä suolaisiin ruokiin (wokit, salaatit yms.) että makeisiin ja raakakakkuihin.