Detox Elixir Pakuri, Mustaluumu & Passion hedelmä, 500ml

25,52 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 23,92 

Varastossa

Detox Elixir Pakuri, Mustaluumu & Passion hedelmä, 500ml

25,52 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 23,92 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Detox Elixir Mustaluumu & Passionhedelmä on kehitetty edistämään normaalia ruoansulatusta

Detox Elixir Mustaluumu&Passionhedelmä on päivittäinen terveyspommi, joka on yhdistelmä lääkesienten terveysvaikutuksia ja tärkeiden vitamiinien voimaa. Detox Elixir on kehitetty palauttamaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Toimiva immuunijärjestelmä auttaa elimistöä pysymään terveempänä ja suojautumaan mm. viruksilta ja infektioilta. Detox Elixir maistuu hyvältä, joka antaakin ainutlaatuisen kokemuksen, kun huomioidaan tuotteessa käytetyt raaka-aineet.

Mustapippuri:

+ Auttaa ylläpitämään ruoansulatuskanavan luonnollisia toimintoja

+ Auttaa puhdistamaan ihoa

+ Auttaa poistamaan toksiineja

+ Lisää muiden kasviperäisten ainesosien tehoa

+ Edistää maksan toimintaa ja puhdistaa sitä

Annostelu ja käyttöohje: Suositeltu vuorokausiannos 2x25ml. Ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille. Säilytys avaamattomana suljettuna huoneenlämmössä. Avattuna säilytys jääkaapissa. Säilyy avattuna 10vrk.

+ Ei sisällä väri -ja lisäaineita

+ Tutkittu ja testattu

+ Kestävästi tuotettu

+ GMO-vapaa

+ Korkeimmat laatu -ja turvallisuussertifikaatit (BRC)

Detox Elixir Mustaluumu &Passionhedelmä on kehitetty edistämään normaalia ruoansulatusta. Tuotteen pohjana on käytetty pakurikääpäuutetta ja siitakesieniuutetta. Tuotteeseen lisätyllä mustapippurilla on EU:ssa useita virallisia terveysväittämiä. Mustapippuri auttaa ylläpitämään normaalia ruoansulatuksen toimintaa. Mustapippuri auttaa myös puhdistamaan ihoa, sekä auttaa ruoansulatusta poistamaan elimistöstä toksiineja. Mustapippuri auttaa myös puhdistamaan maksaa ja samalla tukee maksan normaalia toimintaa. Tukee myös immuunipuolustuksen normaalia toimintaa. Mustapippuri auttaa myös imeyttämään paremmin muita tuotteen ainesosia, joita ovat: pakurikääpä, siitakesieni, omenamehutiiviste, mustaluumusose, passionhedelmätiiviste, antidoksiantti (L-askorbiinihappo) ja tuore sitruunamehu. Lisäämällä Detox Elixir terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion tueksi voit edistää ruoansulatuksen normaalia toimintaa.