Ecoegg Hajusteeton – Täyttöpakkaus 50 pesua

8,91 

Alhaisin30 päivän hinta 8,91 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Pyykkimunan täyttöpakkaus – 50 pesukertaa

Hajusteeton

– Korvaa kokonaan pyykinpesu- ja huuhteluaineen
– Suunniteltu herkälle iholle – Allergiatestattu ( Allergy Uk)
– Auttaa vähentämään kertakäyttöisen muovin kulutusta
– Helppo ja edullinen käytössä

Kuinka ecoegg-pyykinpesumenetelmä toimii?

Kahdenlaiset  mineraalipelletit toimivat yhdessä veden kanssa ja poistavat likaa vaatekuiduista ja pehmentävät vaatteita muuttamalla veden pH:ta. Samalla ne puhdistavat ja raikastavat pyykin käyttämättä runsaasti haitallisia kemikaaleja. Vaatteisiin jää huomattavasti vähemmän pesuainejäämiä verrattuna käyttämällä pyykinpesuun perinteisiä pesuaineita*

Ecoegg-pyykkimunan luonnonmukaiset mineraalipelletit eivät sisällä petrokemikaaleja, entsyymejä, valkaisuaineita, fosfaatteja, parabeeneja, sodium laureth sulfatea (SLS), sodium lauryl sulfatea (SLES), palmuöljyä tai mikromuovia.

Ecoegg-pyykkimunan edut

– Ecoegg sopii herkkäihoisille. Se on kehitetty yhteistyössä Allergy UK:n kanssa ja se on saanut useana vuonna peräkkäin “Allergy Friendly Product” -palkinnon, minkä ansiosta tuote on tunnustetusti luotettava ja turvallinen.
– 
Ecoeggin luonnonmukaiset mineraalipelletit puhdistavat pyykin
– Ecoegg sopii vegaaneille, koska se on eläinkokeeton eikä sisällä minkäänlaisia eläinperäisiä ainesosia
– Ecoegg on riittoisa. Yhdellä täytöllä voit pestä 50 koneellista pyykkiä, minkä jälkeen voit täyttää munan uudestaan mineraalipellettien täyttöpakkauksella ja käyttää pyykinpesumunaa aina vain uudestaan ja uudestaan.
– Egoegg auttaa vähentämään kertakäyttöisen muovin käyttöä! Jos vaihdat nestemäiset pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet ecoegg-pyykinpesumunaan, käytät vuodessa jopa 40* muovipulloa vähemmän vuodessa (*perustuu 7 pyykkikoneellisen pesuun/vko ja 18 pesuun/pesuainepullo).
– Ecoegg sopii myös pyykin käsinpesuun. Upota ecoegg pesuveteen 5-10 minuutiksi ja pese sen jälkeen pyykki käsin normaalisti. Ecoegg sopii käytettäväksi 15-60°C vedessä.
– Ecoegg on käytössä edullinen
– Ecoeggillä kuorella on 10 vuoden takuu. Täytät sen yhä uudelleen ja uudelleen

Vinkki

Haluatko kokeilla jotain uutta? Vaikka ostit alkuperäisen ecoegg-pyykkimunan tietyllä tuoksulla voit vaihtaa tuoksua uudella täyttöpakkauksella! ecoeggistä on saatavana myös kaksi muuta tuoksuvaihtoehtoa: Fresh Linen ja Spring Blossom.

Huom! Muista puhdistaa pesukone kerran kuukaudessa ja ennen ensimmäistä käyttöä.

Ecoegg Hajusteeton – Täyttöpakkaus 50 pesua

Varasto loppu