Herkullinen lisuke ja raaka-aine ruoanlaittoon sekä leivontaan!
Hirssi on riisin tapaan käytettävä siemen, joka maistuu niin lisukkeena kuin osana leivontaa ja ruoanlaittoa!
Hirssi sopii käytettäväksi aterian lisukkeena perunan, pastan tai riisin sijaan tai puuroissa, keitoissa ja piirakoiden täytteenä. Liotuksen jälkeen hirssi sopii loistavasti tuorepuuron ja raakakakkujen raaka-aineeksi.
Valmistus: Keitä 1 osa huuhdottua hirssiä 3 osassa vettä noin 25 minuutin ajan.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Moisei Z (varmistettu kirjoittaja) –
Tuotteita on hyvin pakattu. Ja toinen asia, että ne kaikki on luomua.
Markus T (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvälaatuista ja maukasta. Luomuksi edullinen kilohinta. Itse käytämme hirssipuuroon.
Kätevä uudelleensuljettava, ilmatiivis ja valoltasuojattu ‘pussi’.
Daria Z (varmistettu kirjoittaja) –
Laadukas tuote! Otan ja käytän paljon
Seija H (varmistettu kirjoittaja) –
suosittelen koska on edullista ja luomua.