Suosittu manteli reilussa pakkauksessa!
Herkullinen ja miedon makuinen manteli on suosittu raaka-aine ruoanlaitossa ja leivonnassa, sekä maistuu monelle myös sellaisenaan naposteltavaksi! Manteli on pähkinää muistuttava siemen, joka sopii useimmiten myös niille, joille pähkinät eivät muuten sovi. Mantelit sisältävät runsaasti E-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, rautaa ja sinkkiä. Näiden tärkeiden ravinteiden lisäksi manteleissa on myös runsaasti proteiinia ja vatsaa helliviä kuituja!
Ravinteikas manteli
Mantelien sisältämät:
– Kalsium, magnesium ja rauta edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa
– Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa
– Rauta ja sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa, ja magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja
– Kalsium on tarpeellinen hampaiden ja luuston pysymiselle normaaleina sekä edistää normaalia hermovälitystä.
– Kalium & magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa
– Kalium, kalsium & magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa
– Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
– Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Liotus & käyttö
Suosittelemme liottamaan manteleita (vähintään neljän tunnin ajan, mielellään jopa kahdeksan) ennen niiden käyttöä. Liotuksen ansioista manteleiden maku paranee ja koostumus pehmentyy, sekä manteleiden sulavuus paranee. Näin myös herkkävatsaisemmatkin voivat nauttia huolettomammin herkullisista manteleista!
Tutustu myös pähkinävalikoimaamme>>
Mantelit ovat hyvin monikäyttöisiä ja sopivatkin sekä makeaan että suolaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon! Erityisen suosittuja mantelit ovat raakakakkujen valmistuksessa, pirtelöissä ja osana salaatteja. Jos haluat manteleista entistä maistuvampia naposteltavia, suosittelemme kokeilemaan maustaa liotettuja manteleita lempimausteillasi ja kuivattaa ne rapeiksi!
Manteleista voit valmistaa vaivattomasti myös ekologista ja herkullista mantelimaitoa! Liota ensin desilitra manteleita yhdessä litrassa vettä vähintään kahdeksan tunnin ajan, ja sen jälkeen sekoita ne tasaiseksi blenderissä. Siivilöi kuidut pois ja käytä ne hyödyksi esimerkiksi leivonnassa! Voit maustaa maidon esimerkiksi hunajalla, vaniljalla ja ripauksella laadukasta merisuolaa. Säilytä maito jääkaapissa, nauti sellaisenaan tai pirtelön pohjana!
Mantelit soveltuvat erinomaisesti myös ketogeeniseen ja hiilihydraattitietoiseen ruokavalioon. Runsaasti rasvaa sisältävät mantelit härskiintyvät helposti, minkä vuoksi ne kannattaa säilyttää suojassa suoralta valolta ja viileässä, esimerkiksi jääkaapissa. Tutustu myös suosittuun mantelijauhoomme, jota voit käyttää herkullisten ja terveellisten leipomusten valmistamiseen!
FITNESSFIRST-TUOTEPERHE
FitnessFirst -tuoteperhe koostuu laadukkaista, pääosin luomulaatuisista tuotteista. Koko tuoteperhe käy läpi tarkan laadunvalvonnan. Tarkka laadunvalvontamme varmistaa, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita ole käytetty viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Coconut g. (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvälaatuisia manteleita 🙂 ! Kiitos!
Nina L. (varmistettu kirjoittaja) –
Sopivasti potkua ja inkiväärin hyvät vaikutukset saat aikaiseksi lisäämäällä vähäsen inkivääriuutejauhetta. Helppokäyttöinen verattuna tuoreeseen inkivääriin. Flunssakautena ehdoton!
Suvi S. (varmistettu kirjoittaja) –
Hyviä ovat.
Mirja R. (varmistettu kirjoittaja) –
Tuntuu oikein voimakkaalta!