Täyteläinen raakasuklaa ja raikas vadelma yhdessä pussissa
Foodinin raakasuklaavadelma valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.
Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone yhdistää kotimaisen vadelman pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.
Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
niina.lukkarinen –
Ehdottomasti lemppari herkku. Näitä voisi syödä enemmänkin kerralla.
jpensas (varmistettu kirjoittaja) –
Jopa yllättävän hyviä.