Pregnancy Multi, 60kaps

20,20  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 20,20 

Varastossa

Pregnancy Multi, 60kaps

20,20  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 20,20 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Ihanteellinen monivitamiini raskauden & imetyksen ajaksi

Together Pregnancy- monivitamiini on ihanteellinen ja helppokäyttöinen monivitamiini hedelmöittymisen, raskaus- ja imetysajan tueksi.

  • Suositellaan myös raskauden ja imetyksen aikana
  • A-vitamiini on turvallisessa ja luonnollisessa muodossa beetakaroteenia
  • Sisältää suositellun 400 mcg foolihappoa folaattimuodossa

Hedelmöittymis-, raskaus- sekä imetysaika vaatii erityistä huomiota monivitaminiilta. Together onkin käyttänyt tuotteen suunnitteluvaiheessa apuna ravitsemusterapeutteja sekä huomioinut Euroopan elintarvikeviraston suositukset, jotta tuote todella on turvallinen ja sisältää juuri oikeat ainesosat.

Together Pregnancy- monivitamiini sisältää suositellut 400 mcg foolihappoa turvallisessa, biologisesti saatavilla olevassa folaatti-muodossa sekä A-vitamiinia turvallisessa ja luonnollisessa beetakaroteenimuodossa. Mukana on myös luonnollista magnesiumia, joka tulee Islannin edustalla olevista syvistä vesistä. Kestävästi kasvatetusta villijäkälästä puolestaan tulee D3-vitamiinia, joka on tärkeää mm. vastustuskyvylle ja luustolle. Merilevän käyttäminen kalsiumin lähteenä tarjoaa bioaktiivista kalsiumia yhdessä 72 muun hivenaineen kanssa jotka toimivat synergistisesti imeytyvyyttä parantaen.

Together Pregnancy monivitamini on valmistettu täysravinnosta, merilähteistä ja kasvipohjaisista ainesosista. Kehomme imee paremmin vitamiineja ja kivennäisaineita, kun ne ovat täysravintomuotoisia – tämä tekee niistä myös vatsassa lempeämpiä. Näin ollen ne ovat turvallisia niin sinulle kuin vauvallekin.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.