Zinc, sinkki, luomu 30kaps

12,48 

Alhaisin30 päivän hinta 15,60 

Varastossa

Zinc, sinkki, luomu 30kaps

12,48 

Alhaisin30 päivän hinta 15,60 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luomulaatuinen sinkki

Togetherin luomulaatuinen sinkki on valmistettu kokonaisista guava lehdistä. Lehdet kasvavat yli 2 kilometrin korkeudessa upeassa vuoristossa Odishassa, Intiassa.

  • Sinkkiä luomulaatuisesta guavanlehtiuutteesta
  • Laajan spektrin sinkkivalmiste
  • Luomusertifioitu

Together Organic Zink on sertifioitua luomulaatua parhaimmillaan. Täysravintomuotoisena ravintolisänä se sisältää runsaasti flavonoideja, polyfenoleja, ursolihappoa, eteerisiä öljyjä ja tanniineja.

Together Organic Zink on luonnostaan laajan spektrin sinkkivalmiste. Käyttämällä huolellisesti kontrolloituja matalan lämpötilan olosuhteita Together säilyttää kaiken tuoreissa raaka-aineissa esiintyvän luonnollisen hyvyyden, kuten elävät entsyymit ja fytoravinteet, aminohapot, hivenaineet ja muut bioaktiiviset tekijät. Tuotteella on Soil Association luomusertifikaatti.

Sinkki on välttämätön yli 300 entsyymin toiminnalle, joka auttavat aineenvaihduntaa, ruoansulatusta, hermoston toimintaa ja monia muita kehon prosesseja. Sinkin tiedetään tukevan muun muassa hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia. Sinkin on huomattu olevan myös immuunipuolustusta vahvistava vaikutus. Sinkki edistää myös testosteronitasojen pysymistä normaaleina.

Vegecaps
Kasviperäiset kapselit ovat valmistettu Pinus Elliottii -puusta tehdystä kasviselluloosasta. Kahdesta osasta koostuva kapseli voidaan myös avata ja sekoittaa sen sisältö ruokaan tai juomaan.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.