5 suosituinta lisäravinnetta stressin taltuttamiseksi

Stressinhallinta on yksi modernin työelämän merkittävimmistä taidoista. Työn muuttuessa hektisemmäksi käy yhä tärkeämmäksi, miten huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme ja varmistamme, ettei työkuorma kasva liian suureksi, ja paine liian kovaksi.  

Kaikki stressi ei ole pahasta, ja stressi voi parhaimmillaan auttaa meitä yltämään parhaimpaamme. Kroonistuessaan tai muuttuessaan liian intensiiviseksi stressi voi kuitenkin olla vahingollista mielelle ja keholle.  

Lue lisää luonnonmukaisista keinoista stressin taltuttamiseksi >> 

Stressinhallinnan tueksi on tarjolla laaja valikoima erilaisia ravintolisiä. Löydä oma suosikkisi!  

Ashwagandha 

Ashwagandha on klassisen intialaisen ayurvedan käytetyin ja monipuolisin yrtti, jonka koetaan sopivan yleisesti kaikille kehotyypeille. Ashwagandha on ensimmäinen ravintolisä, joka nousee mieleen, kun puhutaan stressinhallinnan tukemisesta. Ashwagandha tarjoaa kaivatun taukohetken päivään – perinteisesti yrttiä on nautittu lämpimän maidon ja mausteiden kera kahdesti päivässä, aamuin illoin.  

Löydät FitnessFirstin valikoimasta ashwagandhaa sekä helppona juomaan sekoitettavana jauheena, uutejauheena
sekä nieltävinä kapseleina. Tutustu valikoimaan >>
 

Viherjauheet 

Stressaantuneena ottaa helposti oikoteitä elämäntapojen suhteen. Kiireessä kannattaa varmistaa monipuolisten ravinteiden ja vitamiinien saanti esimerkiksi viherjauheilla, jotka ovat pullollaan luonnon omia, hyviä raaka-aineita. Esimerkiksi klorellassa ja spirulinassa on runsaasti magnesiumia, sinkkiä ja rautaa, ja monet viherjauheet sisältävät paljon vitamiineja, mineraaleja ja muita ravinteita. 

Oma suosikkimme on Foodinin viherjauhe, joka yhdistää kaikki 9 suosituinta viherjauhetta helppokäyttöiseksi jauheeksi. Viherjauhe on helppo sekoittaa esimerkiksi veteen tai vaikka aamusmoothieen. Tutustu tuotteeseen täällä >> 

Monivitamiini ja vitamiini-ravintolisät 

Riittävä ja monipuolinen vitamiinien saanti on monelle apu kehon puutostiloihin. Hyvä monivitamiini-ravintolisä tarjoaa monipuolisesti vahvistusta ja tukea stressinhallintaan. Etenkin C- ja B-vitamiineja sisältävät ravintolisät vaikuttavat jaksamiseen. C-vitamiini edistää myös raudan imeytymistä.  

Raudanpuute saattaa monilla vaikuttaa väsymyksen tunteeseen, mikä omalta osaltaan vahvistaa tunnetta arjen kuormittavuudesta. Yleisenä perusperiaatteena stressaavissa elämäntilanteissa on varmistaa, että saat mahdollisimman monipuolisesti vitamiineja, kivennäisaineita ja muita tärkeitä elimistön toiminnan rakennuspalikoita. Kun pohja on kunnossa, keho sopeutuu paremmin haastaviinkin tilanteisiin.  

FitnessFirstin valikoima on täynnä toinen toistaan monipuolisempia vitamiiniravintolisiä. Tutustu valikoimaan tästä >> 

Aamu-, Virta- ja Ilta-jauhesekoitukset 

Foodinin ainutlaatuiset jauhesekoitukset parhaaseen mahdolliseen päivään! Eri vuorokaudenaikoihin optimoidut ravintolisät on suunniteltu nesteyttämään aamulla, virkistämään päivällä ja rauhoittamaan illalla.  

Jauhesekoitukset sisältävät kukin 10 tarkoin valittua raaka-ainetta tukemaan arkipäivän haasteita. Stressaavassa elämäntilanteessa elämäntapojen säännöllisyyden tärkeys korostuu. Foodinin Aamu-, Virta- ja Ilta-trio ovat suunniteltu tukemaan sinua, läpi vuorokauden! 

Pakuri 

Stressaavissa elämäntilanteissa vastustuskyky on koetuksella. Suomalaisten suosikiksi paluun tehnyt pakuri on monen valinta teejuomaksi, kun kierrokset nousevat ja stressi painaa päälle. Suomen historiassa pakuria on käytetty muun muassa kahvin korvikkeena, mutta nyt sitä käytetään kuumien juomien lisäksi monipuolisesti myös ruoanlaitossa tai sellaisenaan tinktuurana tai eliksiirinä.  

Valikoimastamme löytyy pakuria uutejauheena, rouheena, tinktuurana ja eliksiirinä. Valitse suosikkisi täältä >> 

SAATTAISIT TYKÄTÄ NÄISTÄ..

-40%
11,95 
-30%
Varasto loppu

Adaptogeenit

Pika-pakuri, 40 g

15,96 
Varasto loppu
22,40 
-30%
9,06