Aito, kotimainen ekoteko

Sekä meille ihmisille että luonnolle on hyväksi, että minimoimme arjen kemikaalikuormaamme. Sen vuoksi täydensimme valikoimaamme kotimaisilla, ekologisilla Ole Hyvä -pesuaineilla, joiden valmistuksessa on huomioitu kohtuullisuus, kotimaisuus, luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen ja vegaanisuus! Valikoimasta löydät tuotteita niin kodin puhdistukseen kuin oman hygienian ylläpitoonkin.

Nämä kotimaiset pesuaineet ovat ihmisille ja luonnolle turvallisia. Tuotteet valmistetaan Haminassa 100% kasviperäisistä ainesosista, huomioiden tuotannon kaikilla osa-alueilla kestävän kehityksen ja ekologisuuden.

Tutustu valikoimaamme >>

VÄHEMMÄN KEMIKAALEJA

Ole Hyvä -pesuaineiden luonnolliset ainesosat takaavat, että sekä kotisi että kehosi puhdistuu hellästi ja tehokkaasti. Pesuaineiden korkealaatuiset raaka-aineet ovat Ecocert-sertifioituja ja täysin biohajoavia, ympäristöystävällisiä, vegaaneja ja 100% kasviperäisiä.

Tuotteissa on käytetty mahdollisimman vähän pelkistettyjä, puhtaita ja yksinkertaisia ainesosia, jolloin ne ovat entistä hellävaraisempia. Miellyttävät, miedot tuoksut pesuaineet saavat aidoista eteerisistä öljyistä.

Toisin kuin monet kaupan hyllyltä löytyvät pesuaineet, Ole Hyvä -pesuaineet eivät sisällä mikromuovia eivätkä muita petrokemianteollisuuden raaka-aineita. Tuotteiden pesevä ainesosa perustuu saippuoituun kookosöljyyn, joka on 100% kasviperäinen.

Kotimaiset & ekologiset Ole Hyvä -tuotteet:

-20%
-30%

Kaikki koti- ja lemmikkituotteet

Yleispuhdistusaine, hajusteeton, 600ml

5,55 
-20%
Varasto loppu

-Hajusteettomat pesuaineet

Pyykinpesuaine, hajusteeton, 600ml

6,36 
-29%
-29%