Gluteenitonta lautaselle

Laaja valikoima gluteenittomia tuotteita

Tiesitkö, että koko valikoimamme on täysin gluteeniton? Eikä vain gluteeniton, vaan luontaisesti gluteeniton! Luontaisesti gluteenittomat viljat ja raaka-aineet ovat loistava vaihtoehto osaksi monipuolista ja terveellistä ruokavaliota, sillä ne sisältävät runsaasti elimistöllemme tärkeitä ravinteita, enemmän proteiinia ja vatsaa hellivää kuitua.

Luontaisesti gluteenittomat lisukkeet

Valikoimamme luontaisesti gluteenittomat lisukkeet omaavat luonnollisesti herkullisen, miellyttävän maun sekä ruokaisan koostumuksen. Perinteiset, ravinteikkaat viljat ja kasvit sopivat myös useimmille herkkävatsaisille sekä ruoka-allergikoille. Ne ovatkin herkullinen lisä ruoanlaittoon mm. sellaisenaan riisin ja pastan tapaan sekä osana salaatteja ja pataruokia! Myös valikoimamme luomulaatuiset pähkinät ja siemenet sopivat ruoanlaittoon.

Tutustu gluteenittomiin lisukkeisiimme

Jauhot

Luontaisesti gluteenittomat jauhot sopivat monipuolisesti leivontaan ja ruoanlaittoon. Ne ovat myös tavan jauhoja ravinteikkaimpia sisältäen enemmän vitamiineja ja mineraaleja sekä proteiinia ja vatsalle tärkeitä kuituja. Gluteenittomien jauhojen ominaismaut ja rakenne mahdollistavat niiden monipuolisen käytön – tekipä mielesi sitten suolaista tai makeaa! Voit käyttää niitä sellaisenaan tai yhdistellä eri jauhoja oman mieltymyksiesi mukaan.

Tutustu gluteenittomiin jauhoihimme!

Pastat

Pastavalikoimastamme löytyy luontaisesti gluteenittomista raaka-aineista valmistettuja laadukkaita, herkullisia ja ravitsevia vaihtoehtoja. Gluteenittomat pastat ovatkin parempi valinta jokaiselle: saat niistä enemmän ravinteita ja myös suoliston hyvinvointia tukevia kuituja. Pavut, riisit ja gluteenittomat viljat pastojen raaka-aineena ovat myös proteiinirikkaampia, ja yhdessä kuitujen kanssa ne pitävätkin verensokerin tavan pastaa tasaisempana.

Tutustu gluteenittomiin pastoihimme!

Myslit & granolat

Myslit & granolat kuuluvat monien arkeen tuoden ravinteikkuutta ja purutuntumaa jogurttien, puurojen ja smoothiebowlien seassa. Luontaisesti gluteenittomissa vaihtoehdoissa on yleensä runsaasti pähkinöitä ja siemeniä sekä ravinteikkaita, luontaisesti gluteenittomia viljoja, kuten tattaria tai kauraa. Valikoimastamme löydät muutaman herkullisen vaihtoehdon, ja halutessasi voit myös valmistaa itse herkullisen granolan!

Herkut

Jokaisella on oikeus herkutteluun – myös gluteenittomasti! Yllättävän monet herkut sisältävät gluteenia esimerkiksi glukoosisiirapin muodossa, mutta meiltä löydät laajan valikoiman luontaisesti gluteenittomia herkkuja. Esimerkiksi aromikkaalla kookossokerilla makeutetut Foodinin raakasuklaat ja raakasuklaakuorrutteiset herkut ovat suosittuja terveystietoisten herkuttelijoiden keskuudessa. Myös kreikkalaiset halvat vievät kielen mennessään.

Tutustu herkkuvalikoimaamme!

Välipalapatukat

Välipalapatukat pelastavat monien arjen antamalla energiaa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan! Suurin osa kuitupitoisista välipalapatukoistamme sisältävät runsaasti pähkinöitä ja siemeniä, jotka pitävät verensokerin tasaisena ja tuovat kylläisen olon. Suosittelemme pitämään laukussa tai auton hansikaslokerossa muutamaa aidosti ravitsevaa välipalapatukkaa, ettei pikkunälkä pääse yllättämään. Löydät meiltä vain luontaisesti gluteenittomia vaihtoehtoja.

Tutustu välipalavalikoimaamme!

Gluteenitomia tuotteitamme: