Living nutrition – fermentoidut lisäravinteet

Ainutlaatuiset Living Nutrition maitohappobakteerivalmisteet ja lisäravinteet ovat uusin lisäys valikoimaamme! Valikoimastamme löydät monta tehokasta tuotetta eri tarpeisiin

>> Tutustu valikoimaamme <<

LIVING NUTRITION – EETTISTÄ LAATUA

Living Nutrition on pieni yritys Britanniassa, joka tuottaa innovatiivisia, luonnollisia ravintolisiä korkeiden laatuvaatimusten mukaan. Tuotteiden valmistuksen kulmakivinä ovat eettisyys ja laatu. Valmistus tapahtuu pienissä erissä tuotteiden laadun ja tuoreuden takaamiseksi.

Kaikki Living Nutrition tuotteet ovat luomua ja lisäaineettomia, eivätkä ne sisällä sokeria. Tuotteilla on Britannian suurimman luomusertifikaatin Soil Association hyväksyntä.

Perustaja ja tuotteiden suunnittelija Graham Botfiel on koulutettu ravintoterapeutti, jolla on erikoisosaamista funktionaalisesta lääketieteestä, perinteisestä kasvilääkinnästä ja ravitsemustieteestä.

FERMENTOIDUT RAVINTOLISÄT

Tuotteiden valmistusmenetelmä on ainutlaatuinen, sillä Living Nutrition fermentoi ravintolisiin käytettävät ruoka-aineet. Fermentoinnilla saadaan aikaan elävä ekosysteemi ja bioaktiivisten ravinteiden harmonia, jonka ansiosta ravinteet ovat suoraan elimistön hyödynnettävissä.

Ruoka-aineet fermentoidaan 35 eri mikrobikantaa hyödyntävässä kefiiri-kombucha-fermentaatiossa kuukauden ajan. Fermentoinnin jälkeen ruoka-aineet tuorepakastekuivataan hellävaraisesti, jonka avulla mikrobien, entsyymien ja ravinteiden elävä kokonaisuus saadaan taltioitua. Tämä takaa lisäravinteiden maksimaalisen bioaktiivisuuden, jonka ansiosta ravinteet imeytyvät poikkeuksellisen hyvin.

>> Tutustu valikoimaamme <<

Ruoan säilömisessä fermentointi on ikivanha menetelmä, jonka suosio on alkanut jälleen nousemaan. Fermentoinnin avulla Living Nutrition tuotteissa lopputuloksena on alkuperäistä yrttiäkin tasapainoisempi, luonnon avulla paranneltu, täysin elävä ekosysteemi.

>> Voit lukea lisää hapatuksesta täältä. <<

Fermentoidut ruoka-aineet tukevat myös suoliston hyvinvointia.

>> Voit lukea lisää suolistosta täältä <<

Living Nutrition -tuotteemme:

-20%
Varasto loppu
-20%
-20%
Varasto loppu
26,36