DETOX-KUURI TUO KEVYEMMÄN OLON – LUE VINKIT KEHON PUHDISTUKSEEN!

Kehomme kuormittuu jatkuvasti toksiineista, jotka heikentävät jaksamistamme ja hyvinvointiamme. Näitä toksiineja voi päätyä kehoomme sisäilmasta, syödystä ruoasta, käyttämästämme kosmetiikasta sekä kehon normaalien toimintojen myötä. Mielen vaikutustakaan ei sovi unohtaa, sillä stressi, negatiivisuus ja muut mieltämme painavat asiat vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiimme.

Voisi siis sanoa, että nykypäivän länsimainen elämäntapa ja -tyyli altistavat kehomme entistä enemmän toksiineille. Nämä toksiinit saavat meidät voimaan huonosti ja tekevät olon voimattomaksi. Kuormituksen kasvaessa ne voivat myös heikentää vastustuskykyä, ruoansulatusta sekä ihon hyvinvointia. Sen vuoksi olisikin ensisijaisen tärkeää tukea kehon omaa puolustusjärjestelmää pienillä päivittäisillä valinnoilla!

TUE KEHOA

Kehossamme on siis oma puhdistusjärjestelmä, joka huolehtii kehon puhdistamisesta jatkuvasti, jotta toksiinit eivät kertyisi kehoon. Kuormituksen lisääntyessä myös puhdistusjärjestelmän teho heikkenee. Tämän vuoksi onkin ensisijaisen tärkeä kiinnittää huomiota omiin päivittäisiin valintoihin, jotta kehon kuormitus pysyisi mahdollisimman pienenä ja puhdistus toimisi mahdollisimman tehokkaasti!

Ensisijaisen tärkeää on kiinnittää huomiota kuormituksen minimoimiseen omilla päivittäisillä valinnoilla. On tärkeä nauttia ravinteita, jotka irrottavat kuonaa elimistöstämme ja tukevat niiden poistumista elimistöstämme. Kuonan irtoamiseen hyviä ovat viherjauheet ja erityisesti chlorella, jotka molemmat sitovat itseensä tehokkaasti epäpuhtauksia. 

Kuonan poistumisen kannalta tärkeässä roolissa on myös maksa, jonka avulla kuonat pääsevät poistumaan elimistöstämme. Terve suoliston bakteerikanta sekä vihreät kasvikset ja kaalikasvit tukevat maksan toimintaa optimaalisesti! Myös kurkuma ja greippiöljytipat ovat maksalle hyväksi.

MINIMOI KUORMITUS

Seuraavien vinkkien avulla voit minimoida elimistösi kuonaantumista:

  • vaihda synteettinen kosmetiikka luonnonkosmetiikkaan

  • suosi mahdollisimman paljon luomua ja aitoja raaka-aineita

  • syö värikkäästi ja juo runsaasti vettä!

  • vaihda vesipullosi joko BPA-vapaaseen muovipulloon tai lasipulloon

  • nauti lähdevettä tai suodata hanavetesi

  • hengitä syvään, jotta kehosi saa paljon raikasta happea ja kuonat pääsevät poistumaan uloshengityksessä

  • nauti ulkoilmasta ja ole aktiivinen, jotta aineenvaihdunta pysyy liikkeellä

  • aseta mielesi positiiviselle taajuudelle ja tee kiitollisuusharjoituksia

LISÄBOOSTIA DETOX-KUURILLA

Detox-kuuri on elimistöä energisoiva ja omaa oloa keventävä kevyt ajanjakso, jolloin tehdään tietoisesti kehon puhdistusta tukevia valintoja. Kiitoksena näistä valinnoista saat kevyemmän ja energisemmän olon, paremman keskittymiskyvyn, hehkuvan ihon ja tehokkaamman ruoansulatuksen! 

Päivittäiseksi kehon puhdistuksen tueksi suosittelemme Viherjauhetta , joka sisältää monipuolisen kattauksen puhdistumista ja kuonan poistumista tukevia ravinteita sekä Frantsilan Detox puhdistustippoja. Täsmätuotteena kannattaa muistaa viherjauheista erityisesti chlorella, joka irrottaa epäpuhtauksia tehokkaasti. 

SAATTAISIT PITÄÄ NÄISTÄ…

-20%
10,20 
-20%
15,92 
-20%
11,96 
Varasto loppu
10,95 
-20%
-20%
11,96 
-15%