Ekologinen & huoleton kuukuppi

Kuukautiset ovat luonnollinen osa naisen elämää ja sen vuoksi on tärkeää, että jokainen nainen voi nauttia elämästään myös niiden aikana. Iloksemme voimme kertoa sinulle, että se on mahdollista! Jos haluat huolettomammat kuukautiset on kuukuppi sinulle loistava valinta.

Kuukuppi on kestokuukautissuoja, joka kerää vuodon kuukautisten ajan. Miellyttävästä materiaalista valmistettu, anatomisesti suunniteltu kuukuppi on huomaamaton ja helppokäyttöinen kuukautissuoja. Valitsemalla ekologisen kuukupin panostat niin omaan, rahapussisi kuin ympäristönkin hyvinvointiin! Oikein huollettuna kuukuppi voi kestää käytössä vuosia.

Kuukupin lääketieteellinen silikoni on terveydellesi parempi valinta, sillä se ei kuivata tai hauduta herkkiä limakalvoja, kuten tavalliset kuukautissuojat. Hygieninen kuukuppi ei aiheuta hiivatulehduksia, bakteereja tai hajuhaittoja! Vuodosta riippuen kuppia voi käyttää huolettomasti jopa 12 tunnin ajan. Kuukuppi on varma kuukautissuoja myös urheilun aikana.

Luontoystävällinen kuukuppi vähentää kertakäyttökulutusta ja roskaamista sen pitkän käyttöiän ansiosta. Samalla säästät myös selvää rahaa, sillä voit luopua kuukausittaisista kuukautistarpeiden ostosta vaihdettuasi kuukautissuojasi pitkäikäiseen kuukuppiin.

Tutustu valikoimaamme

KUUKUPIN KÄYTTÖ

Kuukupin käyttö itsessään on yksinkertaista: aseta kuppi emättimen sisään, tyhjennä tarpeen mukaan ja huuhtele ennen asettamista takaisin!

Aina kuukautistesi alkaessa ennen kupin käyttöä sterisiloi kuppi keittämällä sitä noin 10 minuutin ajan väljässä vedessä. Pese kätesi ennen kuukupin paikalleen asettamista. Voit halutessasi kastella myös kupin asettamisen helpottamiseksi. Kupin asettamista varten se on taiteltava tiiviiksi paketiksi, taitteluohjeita löydät täältä.

Napakasti taiteltu kuukuppi viedään kaulus edellä koko pituudeltaan emättimeen. Auenneen kupin pohja tuntuu pyöreähköltä. Jos kuppi ei ole auennut kunnolla voit ottaa sen pohjasta ja kiinni, ja pyöräyttää sitä ympäri. Kuukupille oikean paikan ja asetustavan löydät vain kokeilemalla! Oikein asetettuna kupin ei pitäisi tuntua miltään.

Poistamista varten purista kupin pohjaa ja ohjaa kuppi ulos. Kuukuppia ei kannata vetää antennista, sillä se voimistaa kupin alipainetta.

SUOSITTELEMME

Valikoimastamme löytyvä Nomai kuukuppi on valmistettu Suomessa lääketieteellisestä silikonista ja se on muodoltaan edistyksellinen. Sen tuotekehitys perustuu vahvaan lääketieteelliseen osaamiseen, mikä tekee siitä käytössä laadukkaan, luotettavan ja miellyttävän! Kupin kapean alaosan ja sileän pinnan ansiosta se on käytössä huomaamaton eikä paina virtsarakkoa tai ärsytä emättimen herkkiä limakalvoja. Sileä pinta on myös helppo puhdistaa. Kupin antenni ja sen pohjassa oleva tartuntavahvike lisäävät kupin käyttömukavuutta.

Tutustu valikoimaamme

Kotimaiset Nomai kuukupit:

-30%
Varasto loppu
18,83