Helpotusta herkkuhimoon

Oletko koskaan ajatellut, että voisit kokeilla herkutella hieman terveellisemmin? Herkkupäivän jälkeen olon ei tarvitse olla sokeripöhnäinen ja turvonnut, vaan fiksusti valitut herkut voivat saada olosi tuntumaan myös todella hyvältä. Ehdoton minkään suhteen ei kannata olla, mutta suosittelemme antamaan mahdollisuuden myös terveellisimmille vaihtoehdoille – saatat nimittäin yllättyä! Kokosimme tähän kirjoitukseen omat suosikkimme, toivottavasti löydät niiden joukosta uusia vaihtoehtoja herkkupäiviisi.

PIRTEÄ KOMBUCHA

Raikas ja kupliva kombucha on terveystietoisen valinta! Kombucha on fermentoimalla valmistettu teepohjainen juoma, jota on valmistettu jo vuosisatojen ajan sen terveyshyötyjen vuoksi. Kombuchan terveysvaikutukset perustuvat sen sisältämiin maitohappobakteereihin, mitkä ylläpitävät suoliston tervettä bakteerikantaa. Juuri niitä bakteereja jotka auttavat ylläpitämään sopivaa elimistön happamuustilaa, imeyttämään välttämättömiä ravintoaineita, valmistamaan vitamiineja, taistelemaan taudinaiheuttajia vastaan ja poistamaan elimistölle haitallisia aineita tai jopa parantamaan mielialaa!

Jos siis et vielä ole kokeillut kombuchaa, nyt on sen aika!
Tutustu valikoimaamme

TROOPPINEN KOOKOSVESI

Myös kookosvesi on oiva valinta perinteisen virvoitusjuoman tilalle. Nuorista kookospähkinöistä kerätty kookosvesi on aito ja raikas janojuoma, joka sisältää elintärkeitä elektrolyyttejä. Elektrolyytit tehostavat nesteen imeytymistä minkä vuoksi kookosvesi sopii nautittavaksi myös urheilusuorituksen aikana!

Tutustu valikoimaamme

RAAKASUKLAA

Raakasuklaa on terveellisten herkkujen aatelia! Raakakaakao on yksi maailman ravinteikkaimmista raaka-aineista ja se sisältää kaksi kertaa enemmän antioksidantteja kuin kotimainen mustikka. Koska suklaa on raakaa, eli sitä ei olla käsitelty yli 42 asteessa, nämä kaikki arvokkaat ravinteet säilyvät!

Voit nautiskella joko valmiita raakasuklaita tai valmistaa raakasuklaan itse. Itse valmistettuna saat raakasuklaasta juuri sellaista kuin haluat ja voit rikastuttaa sitä lisäämällä joukkoon erilaisia superfoodeja, kuten vaikka reishiä tai supermacaa.

Tutustu raakasuklaa valikoimaamme ja itse valmistettavaan raakasuklaan reseptiin!

LUONNON KARKKEJA

Kuivatut hedelmät ja marjat ovat erinomaisia karkinkorvikkeita, sillä ne ovat juuri sopivan makeita! Luontaisen makeuden lisäksi marjat ja hedelmät sisältävät myös kehollemme arvokkaita ravinteita sekä kuituja, jotka tasapainottavat verensokeria.

Kuivatut hedelmät ja marjat sopivat loistavasti yhteen erilaisten pähkinöiden ja siemenien kanssa, joten erilaiset trail mixit toimivat myös hyvin napostelussa. Hedelmistä, marjoista ja pähkinöistä valmistetut raakaherkut ja -patukat vievät pikkunälän mukana myös herkkuhimon mennessään!

Myös raakasuklaalla kuorrutetut pähkinät ja marjat ovat tutustumisen arvoisia, sillä niissä yhdistyvät molempien hyvää tekevät vaikutukset!

Tutustu kuivattuihin marjoihin & hedelmiin
Tutustu pähkinöihin & siemeniin
Tutustu terveellisiin herkkuihin

PAREMPIA VALINTOJA HERKKUPÄIVÄÄN:

-19%
Varasto loppu
3,00 
-10%
2,61 
-10%

Gluteeniton

Soft toffee, 28g

1,17