Luonnollinen helpotus siitepölykauteen

Auringonvalo lisääntyy ja päivät pidentyvät. Kevät ja kesä ei kuitenkaan ole kaikille meille suomalaisille ihanaa aikaa, sillä noin 20% suomalaisista kärsii jonkinlaisesta siitepölyallergiasta. Nämä allergiat oireilevat hengitysvaikeuksina, silmien kutinana ja nenän tukkoisuutena. Keväisin näitä oireita yleisimmin aiheuttaa lehtipuut ja myöhemmin kesällä muun muassa heinät ja pujo. Joillekkin oireita aiheuttavat myös jotkin ruoka-aineet.

Siitepölyallergian toiminta on sama kuin muissakin allergioissa: kun immuunijärjestelmämme tulkitsee jonkin aineen meille vahingolliseksi, se käynnistää puolutusreaktion jonka seurauksena keho vapauttaa histamiinia. Tästä seurauksena on tyypilliset allergia-oireet kuten kutina, nuha ja yskä.

Pycnogenol – Luonnollista helpotusta siitepölyallergiaan

Yleisiin allergia ja nuhaoireisiin on olemassa monenlaisia valmisteita, jotka helpottavat oloa ja oireita.  Nenäsuihkeita, jotka supistavat nenän limakalvoja ja avaavat tukkoista nenää, ei ole suositeltua käyttää viikkoa pidempää sillä ne eivät hoida allergiaa vaan pelkästään helpottavat oireita hetkeksi.

Pelkän oireiden helpotuksen sijaan kannattaa siirtää katseensa luonnosta löytyviin tehoaineisiin, jotka monista on saatavilla apua allergioireiden helpotukseen ja ennaltaehkäisyyn. Yksi tutkituimmista ja tunnetuimmista siitepölykauden helpottajista on Pycnogenol® rannikkomännyn kuoriuute. Se on perinteinen apu siitepölykaudesta selviämiseen, jonka avulla on mahdollista nauttia kesästä siitepölystä huolimatta!

Pycnogenol®, eli rannikkomännyn kuoriuute on patentoitu valmiste, joka valmistetaan männynkuoresta jota saadaan Ranskan eteläosassa viljellystä rannikkomännystä (Pinus pinaster). Pycnogenol sisältää useita eri bioflavonoideja sekä hedelmähappoja, joita on myös hedelmissä ja kasviksissa, joskin pienempiä määriä, eikä yhtä monipuolisesti. Pycnogenol-uute on erittäin tehokas antioksidantti, josta on hyötyä terveydelle ja joka suojaa soluja hapettumisvaurioilta ja hillitsee histamiinin vapautumista. Tällä mekanismilla se vaikuttavat positiivisesti myös allergiaoireisiin.

Siitepölykauteen on hyvä valmistautua ennakkoon ja nauttia Pycnogenolilla jo hyvissä ajoin keväällä ennen siitepölykauden puhkeamista. Pycnogenolia sopii käytettäväksi sekä kuuriluontoisesti että säännöllisesti läpi vuoden vastustuskyvyn vahvistukseksi. Pycnogenol® ehkäisee tehokkaasti histamiinin purkautumista ja normalisoi samalla immuunijärjestelmän toimintaa, ja täten helpottaa oloa allergian iskiessä ja siitepölykautena. Tutkimusten mukaan Pycnogenol hillitsevän monin tavoin tulehdusta, joka samalla hillitsee allergista reaktiota. Pycnogenolin piristävän vaikutuksen vuoksi suosittelemme nauttimaan sen aamulla.

Pycnogenol® on turvallinen valmiste

Pycnogenol® on kehitetty alunperin 1960-luvun alussa lääkkeeksi verenkiertohäiriöiden hoitoon. Vuosien myötä se muutettiin ravintolisäksi, koska sille löytyi lukuisia uusia käyttökohteita. Rannikkomännyn kuoriuutetta käytetään edelleenkin lääkkeenä joissakin maissa myös Euroopassa. Pycnogenol® valmistetaan edelleen samojen tiukkojen laatuvaatimusten mukaan kuin alkuaikoina, kun sitä valmistettiin lääkkeeksi ja sille on tehty kaikki turvalliselta tuotteelta edellytettävät tutkimukset, joiden mukaan se on todettu olevan turvallinen pitkäaikaisessakin käytössä.

Tilaa tästä Pycnogenol® -valmiste ja Nuha nenä tukkoisuuteen:

-20%
-20%
8,72