SUOJAUDU HYÖNTEISILTÄ LUONNOLLISESTI AROMATERAPIAN AVULLA

Tiesitkö, että voit hyödyntää eteerisiä öljyjä myös hyönteisen torjumisessa?

Kyllä, eikö olekin mielenkiintoista!

Luonnossa hyönteiset käyttävät kasvien eteeristen öljyjen ainesosia kommunikointiinsa, ja myös kasvit viestivät niiden avulla. Kasvit houkuttelevat niiden avulla hyönteisiä ja toisinaan niitä käytetään kuljettamaan viestejä toisille saman suvun kasveille. Eteeriset öljyt suojelevat kasveja sieniä, bakteereita ja muita hyökkääjiä vastaan. Lisäksi ne houkuttelevat pölyttäjiä ja estävät muita kasveja tunkeutumasta niiden alueelle.

Kaikkien näiden toimintojen edellytyksenä on aineiden haihtuminen ilmaan. Eteerisiä öljyjä siksi kutsutaankin haihtuviksi öljyiksi.

Me ihmiset voimme samalla tavalla hyödyntää eteerisiä öljyjä, kuten kasvit luonnossa. Voimme houkutella tai pitää loitolla. Yleisesti ottaen me ihmiset haluamme kuitenkin pitää enemmänkin asioita loitolla, kuin houkutella.

Itse kutsun kyseisiä tuotteita toiminnallisiksi tuotteiksi, sillä niillä on jokin ulkopuolinen toiminnallinen funktio olemassa.

Kehitin tuotteita aikoinaan itselleni, mutta esikoisen synnyttyä kiinnostukseni luonnollisuuteen ja vähemmän toksisempaan elämäntapaan syveni entisestään. Aloin miettimään, kuinka paljon ja mitä aineita haluan laittaa omalle iholle, saati kasvavan lapseni iholle.

Elämme aikoja, jossa emme voi enää välttyä toksiineilta. Niitä on ilmassa, jota hengitämme, vedessä, jota juomme, ruuassa, jota syömme sekä maaperässä.

On mielenkiintoista seurata, koska tiede alkaa tutkimaan enemmän ihmisen kemikaalikuormaa ja sitä, että se todella jättää jälkensä kehoon. Se ei aina poistu elimistöstä, kuten tähän asti on luultu.

Se mitä voimme tehdä, on valita toisin, jotta tämä kemikaalikuorma ei kasvaisi entisestään. Voimme tehdä puhtaampia, luonnollisempia valintoja niin itsellemme kuin elinympäristöllemme. Uskon, että tällä on kauaskantoisia, positiivisia vaikutuksia tulevaisuudessa.

Yksi pahimmista toksiineista niin ihmiselle kuin luonnolle ovat kaupalliset torjunta-aineet. Näitä kannattaa välttää kaikin keinoin.

Muistan aikoinaan lukeneeni yhden myydyimmän hyttysmyrkyn ainesosalistaa useampi vuosi sitten ja huomasin varoituksen etiketissä, jossa luki näin: ”Ei muovipinnoille, syövyttävää”. Tätäkö meidän sitten pitäisi laittaa omalle, saati lapsen iholle? Ei kiitos!

Jos sinua kiinnostaa luonnollinen suoja hyönteisiä vastaan, kannattaa tutustua Kuuran ulkoilutuotteisiin.

Olen itse nämä tuotteet kehittänyt ja kesällä 2019 minulla oli tuotteille testiryhmä, jonka palaute puhuu puolestaan. Kaikki olivat 100 % tyytyväisiä tuotteisiin!

Toiminnalliset ulkoilutuotteet

Olen kehittänyt kolme (3) täsmätuotetta, joilla pärjäät hyvin luonnossa liikkuessasi:

Ihania kesäpäiviä ja hetkiä luonnossa! Tehdään yhdessä matkaa kohti luonnollisempaa hyvinvointia ja terveyttä.

Rakkaudella, Maija Vastamäki

Kuura Essentials Oy
www.kuuraessentials.fi
FB: @kuuraessentialsIG:
@kuuraessentials
YouTube: Kuura Essentials

Tutustu Kuura Essentials -tuotteisiin

-20%
14,88