Aurinkovoidespray SPF50+, 100 ml

23,96 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 23,96 

Varastossa

Aurinkovoidespray SPF50+, 100 ml

23,96 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 23,96 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Vahva luonnollinen suoja auringonsäteitä vastaan

Alga Maris aurinkovoide spray SPF50+ on kosteuttava, hypoallergeeninen ja hajusteeton aurinkosuoja. Ei tahmaa eikä jätä ihoa valkoiseksi.

Alga Maris aurinkovoide spray (SPF50+) sopii sekä kasvoille että vartalolle. Luonnollinen aurinkosuoja spray, jonka kuivaöljymäinen koostumus imeytyy hyvin ja aurinkovoide on helppo suihkuttaa kasvoille ja vartalolle. Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat antavat vahvan suojan UVA– ja UVB-säteitä vastaan. Auringonkukkaöljy sekä luomu kookosöljy hoitavat ihoa. Patentoitu Alga-gorria yhdiste suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti.

Kaikki Alga Maris luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat Ecocert -sertifioituja. Käyttämällä Algamaris aurinkovoiteita voit olla varma siitä, että ne ovat turvallisia sinulle ja ympäristölle.

* Hypoallergeeninen ja hajusteeton.
* Mineraaliaurinkosuojat Titaanidioksidi ja Sinkkioksidi suojaavat UVA– ja UVB-säteiltä.
* Alga-gorria“‡: punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.
* Auringonkukkaöljy: kosteuttaa, elvyttää ja korjaa ihoa.
* Luomu kookosöljy: pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa.

Käyttöohje

Suihkuta tuotetta suoraan vartalolle tai kämmenen kautta ja levitä huolellisesti kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Lisää tarvittaessa. Alga Maris -aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa.

Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä suihkuta vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Suosittelemme poistamaan aurinkosuojan iholta päivän päätteeksi joko öljymäisellä puhdistustuotteella tai kuorintakintaalla sekä hellävaraisia tensidejä sisältävällä luonnonkosmetiikan suihkugeelillä.