Aswagandha, 30kaps

16,50 

Varastossa

Aswagandha, 30kaps

16,50 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Laadukas ashwagandha

Together Ashwagandha on valmistettu käyttämällä ensiluokkaisia luomulaatuisia juuria, jotka ovat kasvaneet Rajasthanissa, Pohjois-Intiassa, missä ilmasto ja maastot mahdollistavat maailman parhaan laadun ashwagandhan kasvattamisen. Togetherin kumppaneina toimivat tuotantolaitokset, testauslaboratoriot ja tutkimuskeskus ovat kaikki paikallisia, jotta koko tuotantoprosessia voidaan seurata tarkasti.

  • Korkea pitoisuus
  • Mukana kaikki yrtin luonnolliset ainesosat
  • Ensiluokkainen laatu

Ashwagandhan on huomattu jossain määrin edistävän henkistä tasapainoa, stressinhallintaa ja myös erilaista toimintakykyä sekä yleistä jaksamista. Osa ashwagandhan käyttäjistä on kertonut saaneensa siitä tukea nukahtamiseen ja unen laatuun.

Together Ashwagandha valmistetaan ensiluokkaisella, ainutlaatuisella uuttomenetelmällä, joka perustuu ”vihreän kemian” periaatteisiin ilman synteettisten liuottimien käyttöä. Se luo markkinoiden korkeimman mahdollisen pitoisuuden ja pitää kaikki yrtin luonnolliset ainesosat alkuperäisessä tasapainossaan. Se sisältää myös lyhyt- ja pitkäketjuisia aminohappoja, frukto-oligosakkarideja, A-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa.

Vegecaps
Kasviperäiset kapselit ovat valmistettu Pinus Elliottii -puusta tehdystä kasviselluloosasta. Kahdesta osasta koostuva kapseli voidaan myös avata ja sekoittaa sen sisältö ruokaan tai juomaan.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.