B-Complex, 30kaps

10,80 

Alhaisin30 päivän hinta 10,80 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Hyvin imeytyvä B-vitamiinivalmiste

Together B-Complex sisältää ruokamuotoisia ainesosia, kuten sitrushedelmälihaa, leivinhiivaa ja maissia. Kehomme vastaanottaa ja käyttää paremmin vitamiineja sekä kivennäisaineita, kun ne ovat täysravinnon muodossa. Tällä tavoin ne ovat myös lempeämpiä vatsalle.

  • Kaikki kahdeksan välttämätöntä B-vitamiinia
  • Foolihappo sen luontaisessa folaatin muodossa
  • Hyvin imeytyvä

Together B-Complex on kehitetty kiireisten ja aktiivisten ihmisten tarpeisiin. Se sisältää kaikki kahdeksan välttämätöntä B-vitamiinia. Mikä parasta foolihappo on sen luontaisessa folaatin muodossa ja usein haastavastikin imetyvä B12-vitamiini on tässä valmisteessa erittäin hyvin imeytyvässä metylokobalamiinimuodossa. Jotta ainesosat toimivat synergisesti on mukana myös sitrushedelmiin perustuvaa C-vitamiinia ja sen myötä myös luonnossa esiintyviä bioflavonoideja.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.