Aromaterapian avulla kohti luonnollisempaa hyvinvointia ja terveyttä

Terveyden ja hyvinvoinnin haasteet

Elämme monimuotoisia aikoja, emmekä voi enää paeta sitä todellisuutta, että elinympäristömme on tänä päivänä hyvin haastava ja saastunut. Maaperä köyhtyy, ilmanlaatu huononee ja elämme valtavan kemikaalikuormituksen keskellä, unohtamatta terveyttämme välittömästi uhkaavia patogeeneja.

Moderni elämäntapa ja jatkuvasti kiihtyvä tahti eivät myöskään helpota alati kasvavaa psyykkistä painetta ja kuormaa, mitä kannamme harteillamme, joka ikinen päivä.

Terveyden ja hyvinvoinnin haasteiden kasvaessa ihmisinä saamme olla erittäin valveutuneita tavoista, joilla voimme edistää ja ylläpitää omaa terveyttä. Emme voi enää ulkoistaa vastuuta ulkopuolisille vaan meidän on käännyttävä sisäänpäin. Parhaiten voimme vaikuttaa ottamalla itse vastuu omasta ja läheisten terveydestä perehtymällä asioihin ja rohkeasti kokeilemalla uusia hoitomuotoja tukemaan päivittäistä hyvinvointia.

Brändilähettiläämme Tara Langen viisaita sanoja lainaten: ”Uskon, että kun alat kohtelemaan kehoasi oikein ja kunnioitat itseäsi, kunnioitat myös kaikkea ympärilläsi. Kun luottamus luontoon kasvaa, luottamus itseesi myös kasvaa”.

Aromaterapia yhtenä hoitomuotona

Aromaterapia on erittäin varteenotettava hoitomuoto tukemaan päivittäistä hyvinvointia ja terveyttä. Aromaterapia on tietyllä tavalla osa yrttilääkintää, mutta lääkinnällisten yrttien ja eteeristen öljyjen terapeuttinen vaikutus itsessään on erilainen. Eteeristen öljyjen ja aromaterapian verraton viehätysvoima piilee siinä, että nämä luonnolliset ja tuoksuvat öljyt tuottavat myönteisiä vaikutuksia samaan aikaan sekä kehossa, että mielessä.

Aromaterapia on terminä hiukan ehkä harhaanjohtava sen antaessa ymmärtää, että kyseessä olisi hoitomuoto, joka vaikuttaa yksinomaan hajuaistin ja tunteen kautta. Näin ei kuitenkaan ole! Tuoksun lisäksi jokainen eteerinen öljy pitää sisällään oman yksilöllisen ainesosien yhdistelmän, joka on suorassa vuorovaikutuksessa kehon omaan kemiaan. Tämä prosessi puolestaan vaikuttaa kokonaisvaltaisesti tiettyihin elimiin ja koko elimistöön.

Hyödyntämällä eteerisiä öljyjä ja aromaterapiaa oman ja läheisten hyvinvoinnin tukena, vältymme ylimääräiseltä toksiselta kemikaalikuormalta, voimme paremmin ja luonto kiittää.

Vastuullinen käyttö

Vastuullisuus on asia, mitä jokaisen meistä tänä päivänä pitää huomioida omassa päivittäisessä elämässä. Sama pätee myös eteerisiin öljyihin ja aromaterapiaan.

”Käytä tarvittaessa” on erinomainen yleissääntö. Näin kunnioitamme luontoa, tuotannossa käytettyjä kasveja sekä kestävää kehitystä. Opimme arvostamaan raaka-aineita ja pysähtymään itsemme ääreen.

Sopivat aromaterapiatuotteet talveen

Kuura Essentialsin tuotteilla pääset hyvin alkuun, sillä olemme tehneet aromaterapiasta helppoa ja helposti lähestyttävää.

  • Rise & Shine -Terapeuttinen aamutuoksu on erinomainen tuote psyykkiseen jaksamiseen vuoden pimeimpänä aikana.
  • Just Chillin´ – Terapeuttinen iltatuoksu rentouttaa hermostoa ja auttaa saavuttamaan hyvät yöunet.
  • Itchy & Scratchy -Kosmeettinen ihonhoitoöljy hoitaa ja rauhoittaa ongelmaihoa. Erinomainen kuivalle ja ärtyneelle iholle!

Kollektiivinen viisaus ja muutos tapahtuu yksilötasolla, ole Sinä se muutos, joka johtaa kohti luonnollisempaa hyvinvointia ja terveyttä!

Kirjoittanut: 

Maija Vastamäki, Kuura Essentials Oy
www.kuuraessentials.fi

FB: @kuuraessentials IG: @kuuraessentials

Kuura Essentialsin kotimaiset aromaterapia-tuotteet:

-20%
14,88