Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta

Jo vuodesta 2007 terveystuotealalla toiminut Terveyskaista on alusta alkaen halunnut olla tukemassa sitä monien tekemää oivallusta, että voimme itse vaikuttaa omaan terveydentilaamme omilla valinnoillamme.

Hyvän ravitsemustilan varmistaminen on yksi tärkeimmistä valinnoista oman terveyden vaalimiseen ja siihen kiistatta tarvitaan välillä ravintolisiä, koska tarpeita ja puutoksia voi tulla monesta syystä, kun elämäntapamme ja kehomme toiminta ovat yksilöllisiä. Esimerkiksi stressi ja huonot unet, rajattu ruokavalio, suoliston huono kunto sekä perinnölliset aineenvaihdunnan heikkoudet saattavat johtaa tärkeiden ravintoaineiden suurempaan kulutukseen, tarpeeseen ja puutoksiin. Silloin apuun tulevat Terveyskaistan hyvinvointia edistävät laadukkaat ja kotimaiset ravintolisät. Meille on tärkeää, että sinä voit hyvin!

Harkittu ja laadukas tuotevalikoima

Terveyskaistan tuotevalikoima koostuu tehokkaista, kuluttajien tarpeisiin vastaavista ja laadukkaista ravintolisistä, jotka on valmistettu Suomessa niin pitkälle kuin se on mahdollista. Löydätkin lähes kaikista tuotteistamme Avainlipun suomalaisen työn merkiksi.

Kuluttajille suunnatuissa kyselytutkimuksissa ovat nousseet esille seuraavat tärkeimmät syyt käyttää ravintolisiä: yleisterveys, immuunipuolustus, energisyys, puutosten täydentäminen sekä ulkonäköön liittyvät seikat, kuten hiukset, iho ja kynnet. Terveyskaista vastaakin näihin tarpeisiin omalla tuotevalikoimallaan, johon kuuluu tuotteita seuraavista ryhmistä:

· vastustuskyky ja suolisto
· väsymys ja uupumus
· uni ja stressi
· nivelet, luusto ja lihakset
· iho, hiukset ja kynnet

Suosituimmat tuotteet

Terveyskaistan kestosuosikki on Aurinko D -sarja laadukkaine D3-vitamiiniöljykapseleineen. D-vitamiinin valtavan tärkeä ja monipuolinen merkitys terveydelle on alkanut vuosien varrella laajemmin valjeta suurellekin yleisölle. Erittäin suosittu on myös vuoden 2015 Terveystuotteen tittelin voittanut NivelTeho, jolle on kertynyt hurjan paljon tyytyväisiä käyttäjiä vuosien varrella, koskeehan nivelvaivat noin miljoonaa suomalaista.

Kolmantena suosikkina voisi nimetä Q10 Ubikinoni -tuotteet, joilla on tärkeä rooli solujen energia-aineenvaihdunnassa. Ne auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Migreenin Käypä hoito -suosituksessa mainitaan ubikinoni tehokkaana migreenin estäjänä annostuksella 150 mg – 300 mg päivässä.

Panostusta ravintolisien toimivuuteen ja tehokkuuteen

Terveyskaista haluaa tarjota tuotteita, joiden toimivuus ja tehokkuus ovat huippuluokkaa. Tästä esimerkkinä voisi mainita Balanssi-maitohappobakteerivalmisteen, jonka bakteerikannat ovat suojapäällystettyjä. Superior Coating® -päällysteen ansiosta Balanssin maitohappobakteerit säilyvät elävinä ja kestävät ruuansulatuskanavan rasituksia, maha- ja sappihappoja, jopa sata kertaa paremmin kuin tavalliset, suojaamattomat maitohappobakteerivalmisteet, jolloin pienempikin määrä maitohappobakteereita riittää saamaan hyviä vaikutuksia aikaan. Balanssia kannattaa kokeilla!

Terveyskaista pitää myös K2-vitamiinin saannin turvaamista tärkeänä, koska sen hyödyistä terveydelle tulee koko ajan lisää tutkimustietoa. K2-vitamiini edistää osaltaan luiden pysymistä normaaleina, kuten D-vitamiinikin, joten ne ovat oiva pari luustoterveyden kannalta. Kun ravinnosta vereen siirtynyt kalsium saadaan sitoutumaan luustoon sen sijaan, että sitä jäisi ylimäärin vereen kalkkeuttamaan verisuonia, tuetaan samalla myös verisuoniterveyttä. K2-vitamiinia löytyy kahdesta Terveyskaistan tuotteesta, joita suosittelemme erityisesti luuston sekä verisuonten terveyden tueksi: K2 + D3 sekä Kalkki + D3 + K2 + Mg.

TUTUSTU TERVEYSKAISTAN KOKO VALIKOIMAAN

Suosituimmat Terveyskaista -tuotteet:

-23%
16,90 
-39%
-30%
13,90 
-30%
27,90 
-33%