Seleenirikas parapähkinä
Parapähkinä on miedon aromaattinen, herkullinen ja täyteläinen pähkinä. Se on tunnettu sen korkean seleenipitoisuuden vuoksi, mikä tekee siitä yhden luonnon parhaista seleenin lähteistä – jo muutama pähkinä päivässä riittää turvaamaan seleenin tarpeellisen saannin. Se on myös hyvä magnesiumin, proteiinin, kaliumin ja kalsiumin lähde.
Parapähkinät sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää niitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Minna S (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvän makuisia, enimmäkseen tuoreen oloisia. Mahtava seleenin lähde!
Olga J (varmistettu kirjoittaja) –
I love it
pimater01 (varmistettu kirjoittaja) –
Kun olen maistanut Foodin luomupähkinöitä en osta enää muiden tuottamia. Herkullisia ja ei tarvitse pelätä saavansa homeisia tuotteita.