Vähähiilihydraattiset proteiinipatukat

Resepti on Kutsu Vapauteen -blogin kirjoittajan Satu Sjöholmin käsialaa.

PROTEIINIPATUKAT

VALMISTUSOHJE

Sulata kookosöljy miedolla lämmöllä. Sekoita jäähtyneen kookosöljyn sekaan muut raaka-aineet. Jaa massa kahtia ja muotoile taikinasta veteen kostutetuin käsin kaksi patukkaa. Paras tekniikka muotoilemiseen on painella massaa molemmilla sivuilta yhtä aikaa. Mikäli massa on liian löysää, niin lisää riisiproteiinin määrää. Laita patukat pakastimeen jähmettymään puoleksi tunniksi.

Sulata kaakaovoi vesihyöryssä. Sekoita voin sekaan kaakao ja makeuttaja. Mikäli makeutat stevialla, tarkista itse makeus. Kun seos on jäähtynyt, kuorruta patukat suklaaseoksella ja laita ne vielä hetkeksi pakastimeen jähmettymään. Säilytä proteiinipatukoita jääkaapissa.

RESEPTIN AINEKSET

-20%
2,24 
-20%
11,96 
-41%
12,95 
-20%

Fitnessfirst-tuotteet

Kaakaojauhe, luomu, raaka, 500 g

10,30 
-20%
3,00 
-20%

Fitnessfirst-tuotteet

Kaakaovoi, luomu, raaka, 500 g

14,30