Helppokäyttöinen heraproteiini täydentää monipuolista ruokavaliota

Heraproteiini on proteiinilisä, joka edistää fyysistä palautumista ja ylläpitää lihasmassaa, sekä tukee sen optimaalista kehitystä. Se sisältää kaikki elimistölle välttämättömät aminohapot eli on niin kutsuttu täydellinen proteiininlähde ihmiselle. Tämän vuoksi se onkin hyödyllinen niin aktiivisille liikkujille, painonpudottajille kuin ikääntyvälle väestöllekkin.

Tutustu valikoimaamme >>

TEHOKAS HERAPROTEIINI

Heraproteiini on yksi käytetyimmistä ja tutkituimmista ravinteista, joka on erityisen suosittu aktiivisten liikkujien ja painonpudottajien keskuudessa. Se auttaa ylläpitämään ja kehittämään lihasmassaa, sekä tehostamaan rasvanpolttoa ja säilyttämään lihasmassaa painonpudotuksen aikana.

Aminohappokoostumukseltaan hera on täydellinen proteiininlähde sillä se sisältää kaikkia ihmiselle välttämättömiä aminohappoja, joita keho ei itse tuota vaan ne on saatava ravinnosta. Proteiinina se myös ylläpitää kylläisyyden tunnetta ja auttaa pitämään verensokerin tasaisena.

Heraproteiini imeytyy nopeasti, minkä vuoksi se on suosittu treenin jälkeinen palautusjuoma sillä se tutkitusti tukee lihaksiston kehittymistä. Lihasmassaa suojelevan ominaisuuden ansiosta lisäproteiini voi auttaa kehoasi myös polttamaan rasvaa tehokkaammin, mikä on erityisen hyödyllistä painon pudotuksen yhteydessä.

MONIPUOLINEN & HELPPOKÄYTTÖINEN

Heraproteiini on myös loistava tapa lisätä laadukasta proteiinia ruokavalioon, esimerkiksi välipalana ja muiden aterioiden joukossa. Ruoanlaitossa ja leivonnassa heraproteiini on monipuolinen raaka-aine, joka tuo mukanaan niin kuohkeaa koostumusta kuin ravinteikkuutta.  Miedon maun ansioista se onkin erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen keittiön raaka-aine!

Mihin kaikkeen heraproteiinia voi käyttää?

Heraproteiinin käyttö on helppoa, joten rohkaisemme kokeilemaan sitä rohkeasti eri aterioihin ja leipomuksiin! Perinteisen maustamattoman heraproteiinin lisäksi maustetut versiot tuovat mukanaan makua. Kokeile esimerkiksi suosittua vaniljaa tai suklaata!

 • Smoothien joukkoon! Ravitsevan proteiinin lisäksi herajauhe tuo smoothieen pehmeän ja kuohkean rakenteen.

 • Sekoittamalla heraproteiinia puuron joukkoon saat tehtyä tästä suomalaisten perinteisestä aamuherkusta entistä täyttävämmän. Se lisää kylläisyyden tunnetta ja pitää verensokerin tasaisena, mikä auttaa jaksamaan lounaaseen asti.

 • Terveelliset (banaani)letut ja vohvelit muuntuvat heraproteiinin avulla entistä mehevimmiksi ja ruokaisammiksi!
  Resepti: Gluteenittomat vohvelit >>

 • Heraproteiini sopii erinomaisesti niin piirakkapohjiin jauhojen lisänä tai tuomaan mehevyyttä ja pehmeyttä piirakan täytteeseen. Kokeile myös kakku- ja muffinitaikinaan tai muffineiden kuorrutukseen!

 • Erilaiset terveelliset vanukkaat, kuten chiavanukas, ovat suosittuja välipaloja ja jälkiruokia. Erityisesti vanukkaissa maustetut herajauheet toimivat todella hyvin! Resepti: chia-vanukas >>

 • Itsetehdyt jäätelöt nostavat suosiotaan erityisesti kesällä. Yksinkertaisimmillaan terveellistä pehmistä saa valmistettua sekoittamalla blenderissä keskenään jäisiä banaaneja ja maustettua heraproteiinia!
  Resepti: vanilja-lakritsipehmis >>

 • Saat tehtyä suussasulavista fudgeista ja täytelisistä tryffeleistä terveellisempiä lisäämällä joukkoon heraa, joka tasaa makeiden herkkujen vaikutusta verensokeriin.

Tutustu heraproteiineihimme

-50%
Varasto loppu
17,95 
-50%
19,95 
-20%
Varasto loppu
22,36 
-20%
19,16 
-30%
Varasto loppu
48,96 
-30%
15,36 
-30%
55,96 
-30%
18,16