Ketoilijan ruokavalio – näihin haluat tutustua!

Lue myös kirjoituksemme Ketogeenisestä ruokavaliosta.

Ketogeeninen ruokavalio koostuu pääasiassa rasvasta 70-75%, kohtuullisesti proteiinista 20-25% ja rajoitetusti hiilihydraateista 5-10%. Runsas syöty rasva takaa kylläisyyden tunteen ja sen, että kehon rasva alkaa palamaan.

Olemme koonneet sinulle yhteen paikkaan ketogeeniseen ruokavalioon sopivat tuotteemme.
Katso kaikki tuottee täältä.

Seuraavana suosikkimme ketogeenisen ruokavalion ylläpitoon:

  • Kookosöljy on antibakteerinen öljy, joka sopii erinomaisesti ruoanlaittoon. Siitä eristetyt keskipitkät rasvahapot MCT-öljy ja kookosöljyn ketogeenisin osa kapryylihappo ovat erinomainen lisä ketogeeniseen ruokavalioon.

  • Myös perinteinen ayurvedinen ghee sopii loistavasti ruoanlaittoon ja paistamiseen. Ghee säilyy erinomaisesti myös huoneenlämmössä, minkä vuoksi se on myös erinomainen matkaeväs!

  • Erittäin aromikas ja herkullinen kurpitsansiemenöljy on tekee ketoaterioistasi gourmetia! Tämä sopii jokaiseen makunautintoja arvostavaan keittiöön.

  • Pähkinöitä voi nauttia kohtuudella ja niistä valita vain parhaimmat – kuten paljon rasvaa sisältävät kermaiset macadamiapähkinät, aromikkaat hasselpähkinät ja rouskuvat mantelit. Pähkinöiden ja siemenien lisäksi kannattaa kokeilla myös erilaisia pähkinä- ja siementahnoja, joilla tuot mukavasti makua ja koostumusta erilaisiin aterioihin ja leipomuksiin

  • Ketoilijan kaapista tulee löytyä laadukasta suolaa, joka auttaa pitämään elektrolyytit tasapainossa. Omenasiiderietikka on emäksisyytensä ja sisältämiensä entsyymien vuoksi erinomainen lisä, sillä se tehostaa ruoansulatusta ja tehostaa ravinteiden imeytymistä.

  • Lisäravinteista magnesium on ketoilijalle erityisen tärkeä elektrolyyttitasapainon ja optimaalisen suorituskyvyn kannalta! Ei kannata myöskään unohtaa kaikille – ketoilipa tai ei! – tärkeitä omega-3, D-vitamiinia ja monivitamiinia.

  • Jos kaipaa ruokavalioonsa jotain makeaa, suosittelemme kokeilemaan 0g sokeria sisältäviä makeuttajia: erytritolikoivusokeri ja stevia.

  • Ketogeeniseen herkuttelluun löytyy onneksi myös 100% kaakaomassaa ja erittäin tummia raakasuklaita! Pala nautittuna ketoilijalle suotuisan, laadukkaan kahvin kera sopii nautiskeltavaksi ruoan jälkeen.

  • Laadukas, luomulaatuinen kahvi on erinomainen pohja rasvakahviin, joka antaa energiaa – etenkin aivoille! Suosittelemme erityisesti aivotoimintaa boostaava Flow-kahvia, joka kirkastaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä ja tehostaa aivotoimintaa.

OSAKSI KETOGEENISTÄ RUOKAVALIOTA:

-30%

Black Week

Koivusokeri, 400g

5,56 
-33%
7,95 
-50%
9,95 
-30%
12,53 
-34%
16,50 
-30%
-30%
11,86 
-30%
9,73