2-laatu Crunchy Collagen Protein Bar Caramel Cinnamon, 50g x 12kpl

10,00 

Alhaisin30 päivän hinta 10,00 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

2-laatuinen Caramel Cinnamon – tuote on täysin priimaa, mutta patukan koko on poikkeuksellisesti 40-50g

Foodinin suositut Granola barit saavat paljon toivotun sisartuoteryhmän kollageeni-proteiinipatukoista. Saatavilla kolme maistuvaa makua!
Nämä herkulliset uutuudet eroavat merkittävästi muista proteiinipatukoista seuraavilla ominaisuuksilla:

* Suomen ensimmäinen kollageeniproteiinipatukka kotimaiselta brändiltä
* Granolamainen koostumus – ei proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä
* Sisältää saksalaista erittäin laadukasta ja tutkittua Grass-fed kollageeniproteiinia
* Yhdestä patukasta saat 6,5-7,5g kollageenia, joka on suositeltavan kollageeniannoksen verran! Et siis tarvitse erillistä kollageenivalmistetta.
* Sisältää jopa 3 miljardia Bacillus Coagulans-maitohappobakteeria, jotka tukevat suoliston hyvinvointia ja tehostavat kollageeenin imeytymistä
* Yksinkertainen reseptiikka: vain aitoja luonnon raaka-aineita
* Gluteeniton, maidoton sekä lisä-, säilöntä- ja makeutusaineeton

Miksi kollageeni?

Kollageenit ovat elimistömme yleisimpiä proteiineja, joita esiintyy erityisesti tukikudoksissa (mm. iho, luut, rustot, kynnet, jänteet). Kollageenia saadaan useista eri lähteistä (mm. kana, kala, nauta). Eri kollageenin muotoja on markkinoitu viime vuosikymmeninä enenevissä määrin kimmoisamman ihon sekä suoliston limakalvojen ihmeaineena. Viime vuosina kollageeni on noussut ympäri maailmaa yhdeksi puhutuimmista ja trendikkäimmistä terveysravinteista.

Kuitu ja probiootit parantavat suoliston hyvinvointia

Uudet proteiinipatukkamme sisältävät kollageenin lisäksi runsaasti pähkinöiden ja siementen tehoaineita: kuitua, E-vitamiinia sekä kivennäis- ja hivenaineita. Lisäksi ne sisältävät runsaan määrän Bacillus Coagulans -probiootteja, jotka tukevat suoliston hyvinvointia ja tehostavat proteiinin imeytymistä.

Makeutusaineena on käytetty kookossokeria, jota on kehuttu maailman ekologisimmaksi makeuttajaksi. Kookossokerimme on tuotettu eettisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti. Kookospalmusokerin glykeeminen indeksi on erittäin alhainen (GI 35).

Kollageniproteiinipatukan sisältö koostuu ainoastaan luonnollisista, yksinkertaisista, helposti ymmärrettävistä raaka-aineista. Lisäksi ne ovat täysin gluteenittomia, maidottomia ja lisäaineettomia. Täysin, gluteeniton, maidoton ja lisäaineeton vaihtoehto helpomman arjen tueksi!