2ltu Collagen protein bar Almond seasalt, 50g x 10

9,95 

Alhaisin30 päivän hinta 9,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Suomessa valmistettu kollageenipatukka!

Kollageeniproteiinipatukat ovat olleet jo pitkään Foodinin valikoiman kärkituotteiden joukossa, eikä suotta! Foodinin kollageeniproteiinipatukat ovat uniikki, uudenlainen vaihtoehto perinteiselle proteiinipatukalle. Muun muassa pähkinöistä, siemenistä ja kollageeniproteiinista valmistuvat proteiinipatukat ovat koostumukseltaan rouskuvia ja granolamaisia, eikä niissä ole proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä. Patukat ovat maidottomia, gluteenittomia sekä lisä– ja säilöntäaineettomia. Kollageeniproteiinipatukat valmistetaan Vaajakoskella Foodinin omalla elintarviketehtaalla 100% aurinkoenergialla.

Luonnon raaka-aineista herkullista makua ja rouskuvaa koostumusta saavat patukat sisältävät mausta riippuen 12-13 grammaa proteiinia, josta 6,5-7,5 grammaa on laadukasta, hydrolysoitua Grass-fed kollageeniproteiinia. Makeutukseen on käytetty maailman kestävimmäksi makeuttajaksi kutsuttua kookosnektaria, jossa on matala glykeeminen indeksi.

Suosituimmassa proteiinipatukkamaussamme, Almond Sea Saltissa, täyteläinen tumma raakasuklaa yhdistyy pehmeään manteliin sekä merisuolaan. Yhdessä patukassa on 12 grammaa proteiinia, josta 6,5 grammaa on kollageenia. Suklaan, mantelin ja merisuolan lisäksi patukassa on cashew- ja parapähkinöitä sekä auringonkukansiemeniä. Monipuolisen reseptin täydentävät Bacillus Coagulans -maitohappobakteerit.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

HUOM! Patukka on 2-laatuinen, sisältö voi vaihdella ja tuotteen paketti eroaa alkuperäisestä.