Aurinkovoidepuikko Sport Valkoinen SPF50+

6,78 

Alhaisin30 päivän hinta 6,78 

Varastossa

Aurinkovoidepuikko Sport Valkoinen SPF50+

6,78 

Alhaisin30 päivän hinta 6,78 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luonnollinen aurinkovoidepuikko vaativiin olosuhteisiin

Alga Maris aurinkovoidepuikko Sport SPF50+ on kätevä käyttää. Puikko on suunniteltu erityisesti vesiurheiluun ja muihin vaativiin olosuhteisiin. Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat suojaavat ihoa UVA– ja UVB-säteiltä. Sopii käytettäväksi kasvoille ja käsille. Luomu mehiläisvaha, luomu sheavoi sekä luomu auringonkukkaöljy hoitavat ihoa. Patentoitu Alga-gorria yhdiste suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Puikon koostumus on vahamainen ja sen tarkoitus on antaa todella korkea suoja ja pysyvyys iholla. Tästä syystä puikosta jää näkyvä jälki iholle. Suosittelemmekin aurinkovoidepuikkoa vain vaativiin olosuhteisiin! Valitse kolmesta sävystä: valkoinen, violetti ja sininen. Hajusteeton.

Vaikuttavat raaka-aineet:

* Titaanidioksidi: mineraaliaurinkosuoja suojaa UVA– ja UVB-säteiltä.
* Alga-gorria“‡: punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.
* Luomu mehiläisvaha: kosteuttaa ja luo iholle suojaavan pinnan.
* Luomu sheavoi: kosteuttaa, ravitsee, suojaa ja korjaa ihoa.

Käyttöohje

Levitä tuotetta suoraan puikosta otsalle, poskipäille, nenäpäähän ja leukaan. Laske kämmenet päälle, anna tuotteen hetken lämmitä (jos ei vielä ole), jolloin tuote levittyy paremmin. Voit lisätä tuotetta myös kädelle, lämmittää sormissa ja levittää halutulle alueelle. Lisää tarvittaessa.

Alga Maris -aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa.
Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä levitä vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Aurinkovoidepuikko on erityisen suojaava, kestävä ja pysyvä aurinkosuojatuote.

Suosittelemme poistamaan aurinkosuojan iholta päivän päätteeksi joko öljymäisellä puhdistustuotteella tai kuorintakintaalla sekä hellävaraisia tensidejä sisältävällä luonnonkosmetiikan suihkugeelillä.

Sertifikaatit

ECOCERT