Perinteinen lisuke
Amarantti on perinteinen siemenkasvi, joka oli muinaisten asteekkien jokapäiväistä ruokaa. Amarantti on ominaisuuksiensa ja herkullisen, makean pähkinäisen ominaismakunsa vuoksi erinomainen vaihtoehto lisukkeeksi, puuroksi ja osaksi ruokavaliota.
Amarantti sopii käytettäväksi osana monipuolista ruoanlaittoa ja leivontaa ja voit käyttää sitä lisukkeena, keitoissa, pataruokien valmistukseen sekä myös osana monipuolista leivontaa.
Valmistus: Keitä kattilassa 1 osa huuhdeltua amranttia ja 3 osaa vettä, keittoaika n. 25 minuuttia.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Elena K (varmistettu kirjoittaja) –
Ihan hyvä
Najmul H (varmistettu kirjoittaja) –
Todella terveellistä tuote. Hinta/laatu suhde kohdillaan
Reino H (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä luomutuote, kannattaa kokeilla.
Hilkka K (varmistettu kirjoittaja) –
Miellyttävänmakuinen, monipuolisia terveydellisiä vaikutuksia