Aromastick RELAX

8,05 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 8,05 

Varastossa

Aromastick RELAX

8,05 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 8,05 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Aromastick RELAX – rentouttava tuoksu rauhoittumiseen

Mihin tarkoitukseen Aromastick RELAX?

Rentoutumista tukeva tuoksuseos on ihanteellinen tuki hektisiin päiviin ja rauhoittumisen tueksi iltaisin. Käytä aina kun haluat hidastaa vauhtiasi.

Miksi se on tärkeää?

Ylivirittyneessä tilassa tai stressaantuneena emme ole parhaimmillamme. Jokapäiväiset työmme voivat takkuilla ja saatamme olla ärtyneitä. Iltaisin kierroksia saattaa olla hankalaa saada alenemaan, jolloin voi olla vaikeuksia nukahtaa ja saada unen päästä kiinni.

Kenelle tuote on?

Stressin oireita kokeville, ylikierroksilla käyville ja rentoutumista kaipaaville. Heille, jolle rauhoittuminen ja rentoutuminen on vaikeaa iltaisin.

Käyttöohje:

Avaa Aromastickin korkki ja laita tuoksupuikko sieraimen alle. Hengitä nenän kautta syvään muutaman kerran Aromastickin tuoksua nuuhkien. Pidä nuuhkiessa silmäsi auki tai sulje ne – kumpi vaan paremmalta tuntuu. Sulje sitten Aromastickin korkki ja palaa henkilökohtaisesta aromaterapiahetkestäsi voimaantuneena takaisin askareihisi.

Jos käytät Aromastick RELAXia ennen nukkumaanmenoa, voit halutessasi tehdä samalla pienen hengitysharjoituksen: sulje sormella toinen sieraimesi ja hengitä syvään viiden sekunnin ajan, pidätä hengitystä kahdeksan sekuntia ja hengitä ulos seitsemän sekuntia. Toista kaksi kertaa – ja vielä sama toisella sieraimella.

Mitä tapahtuu, kun käytät Aromastick RELAXia?

Rentoutumista tukeva tuoksuseos on ihanteellinen apu kiireisen päivän pyöritykseen ja rauhoittumisen tueksi iltaisin. Mielen ja kehon ylikierroksia rauhoittava Relax auttaa päästämään irti kiireestä ja olemaan läsnä tässä hetkessä.

Aromastickin RELAX-tuoksupuikko sisältää eteerisiä laventeli-, vetiver- ja mandariiniöljyjä. Aromastickin tuoksuseoksissa eteeriset öljyt vaikuttavat synergistisesti; toinen toistaan tukien. Siksi tuoksuseokset toimivat yksittäisiä öljyjä moniulotteisemmin.

Tuoksu jolla vaikutat! Välittömästi.

Aromasticin avulla valjastat eteeristen öljyjen hoitavien tuoksujen voiman käyttöösi heti ja helposti. Nuuhkaise ja vaikutu välittömästi!

Eteeristen öljyjen vaikutuksiin eli aromaterapiaan perustuvat Aromastick-tuoksupuikot tuovat tukea arjen haasteisiin, esimerkiksi vireys- ja tunnetilojen säätelyyn. Näppäräkäyttöisiä tuoksupuikkoja nuuhkimalla voit esimerkiksi hillitä hermostumista, helpottaa stressin oireita, saada lisää energiaa tai tukea terästäytymistä.

Huulivoidepuikon kokoinen Aromastick mahtuu kätevästi taskuun ja kulkee helposti mukana. Näppärän tuoksupuikon avulla pääsetkin nauttimaan eteeristen öljyjen ja aromaterapian hyödyistä milloin ja missä tahansa!

Kenelle Aromastick-tuotteet ovat?

Aromastick-tuotteita käytetään juuri sillä hetkellä, kun tarvetta ilmenee. Tuoksupuikko on tarkoitettu aikuisille ja yli 7-vuotiaille. Sveitsissä valmistettu Aromastick kestää päivittäisessä käytössä 2-3 kuukautta käyttöaktiivisuudesta riippuen.

Eteeriset öljyt ja aromaterapia

Tuoksut ovat yhteydessä tunteisiimme. Jokainen juhannusruusua tai vaikkapa tuoreita korvapuusteja nuuhkinut on taatusti havainnut tuoksujen vaikuttavan itseensä. Aromateriapia on kuitenkin muutakin kuin viehättäviä tuoksuja ja niistä tykkäämistä. Kyseessä on lempeästi hyvinvointiamme tukeva hoitomuoto, jonka tarkoituksena on tukea tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden välillä. Aromaterapiassa hyödynnetään kasveista tislattavia eteerisiä eli haihtuvia öljyjä, joiden vaikutuksiin myös Aromastick-tuoksupuikkojen toiminta perustuu.