Avokadoöljy, 100ml

14,95 

Varastossa

Avokadoöljy, 100ml

14,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Aito 100% avokadoöljy

Nurmen 100% avokadoöljy sopii sekä iholle että hiuksille. Avokadoöljy sitoo kosteutta iholle ja tehostaa ihon uusiutumista. Avokadoöljy on loistava valinta erittäin kuivan ihon hoitoon, sillä se pehmentää ja kosteuttaa hilseilevää ja halkeilevaa ihoa parantaen sen tekstuuria ja helpottaen kiristelevää tunnetta. Avokado tunnetaan hyvistä rasvahapoistaan ja runsaasta vitamiinipitoisuudestaan, puhdas avokadoöljy välittää nämä ominaisuudet myös iholle. Runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältävä öljy on myös tehokas anti-age -tuote, joka sopii myös silmänympärysalueelle käytettäväksi.

Monikäyttöinen avokadoöljy sopii niin hiusten pituuksien kuin hiuspohjankin tehohoitoon, vahvistaa hauraita hiuksia ja suojaa ihoa ja hiuksia ympäristön rasitteilta. Avokadoöljy ravitsee hiuksia tyvestä latvaan, ehkäisee kosteuden haihtumista hiuksista ja palauttaa niille elinvoimaisen kiillon.

Nurmen luonnonmukaiset tuotteet valmistetaan käsin Virossa. Tuotteiden raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, kuten oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä kookosvoita. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja.

Vegaaninen. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.