Baby body lotion, 150ml

17,70 

118 €/l

Varastossa

Baby body lotion, 150ml

17,70 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Hajusteeton & hellävarainen kosteusvoide

Vauvojen ja pienten lasten herkälle iholle sopiva hajusteeton kosteusvoide, jonka vitamiinipitoinen koostumus pitää ihon hyvinvoivana ja pehmeänä.

Käsin valmistetun kosteusvoiteen hellävarainen ja hajusteeton koostumus sopii erinomaisesti pienten lasten ja vauvojen herkän ihon päivittäiseen hoitoon kasvoille ja vartalolle. Runsaasti hoitavia ja vitamiinipitoisia öljyjä sisältävä voide pehmentää vauvan ihoa ja ehkäisee sen kuivumista. Nopeasti imeytyvä, miellyttävä koostumus tekee ihosta välittömästi hoidetun tuntuisen ja säännöllinen käyttö auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja luonnollista suojaa. Pienten lasten ihon hoitoon suunniteltu tuote sopii erinomaisesti myös herkälle aikuiselle iholle.

Nurmen luonnonmukaiset tuotteet valmistetaan käsin Virossa. Tuotteiden raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, kuten oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä kookosvoita. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja.

Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: sopii kaikille ihotyypeille, suunniteltu erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkälle iholle

Aktiiviraaka-aineet:

Sheavoi: Shea- eli karitevoi on ihon tehokosteuttaja. Vitamiini- ja oleiinihappopitoinen sheavoi hoitaa ja kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ympäristön rasitteilta sekä kosteuden haihtumiselta. Pehmentävä sheavoi jättää ihon sileän ja ravitun tuntuiseksi.

Ruusunmarjansiemenöljy: Antioksidanttinen öljy sisältää runsaasti E- ja A-vitamiineja sekä hyödyllisiä rasvahappoja, jotka hoitavat ja suojaavat ihoa. Uudistava ruusunmarjansiemenöljy parantaa ihon kuntoa ja nopeuttaa pienten ihovaurioiden parantumista.

Tuotteen keskimääräinen kesto:

Koko: 150ml

Käyttöohje: Levitä voidetta pyörivin ja hellin liikkein vauvan iholle kunnes se on kokonaan imeytynyt. Sopii kasvoille ja vartalolle.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta

Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.

Pakkauksen kierrätys: sekajätteeseen tai muovinkeräykseen