Bio-Pycnogenol EXTRA, 90+30 tabl

24,37 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 24,37 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Pycnogenol – ranskalaisen rannikkomännyn kuoriuute

Bio-Pycnogenol sisältää luonnollisia antioksidantteja

* Sisältää 40 mg standardisoitua, patentoitua uutetta
* Ranskalaisen rannikkomännyn Pinus pinaster kuoriuute toimii antioksidanttina ja edistää terveyttä suojaamalla soluja hapettumisvaurioilta
* Toimii antioksidanttina
* Kliinisesti testattu

Bio-Pycnogenol-tableteissa on 40 milligrammaa ranskalaisesta rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta valmistettavaa uutetta. Bio-Pycnogenolissa on ainutlaatuinen seos vesiliukoisia luonnossa esiintyviä bioflavonoideja ja hedelmähappoja, joista monet ovat myös voimakkaita antioksidantteja. Bio-Pycnogenol on ravintolisä, joka tukee elimistön toimivaa verenkiertoa.

Patentoitu Pycnogenol-uute on valmistettu ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta. Puut kasvatetaan 2,5 miljoonan eekkerin kokoisilla plantaaseilla Ranskan lounaisosassa. Puumateriaali käytetään huonekaluvalmistuksessa ja puutuotannon sivutuotteena syntyvä kuoriaines hyödynnetään Pycnogenol-tuotannon raaka-aineena. 1000 kilosta kuorta pystytään valmistamaan yksi kilo Pycnogenolia. Kaadettujen puiden tilalle istutetaan uusia taimia, mikä tekee tuotannosta kestävää. Puita kasvatettaessa ei käytetä torjunta-aineita, eikä Pycnogenolin uutosprosessissa käytetä myrkyllisiä liuottimia.

Pycnogenolin valmistuksessa männyn kuoriaines hyödynnetään kahden vuorokauden kuluessa puun kaatamisesta, jotta tärkeät bioflavonoidit säilyvät tuotteeseen saakka. Patentoidussa valmistusprosessissa männyn ulompi kuorikerros  jauhetaan ja sitä uutetaan käyttämällä veden ja etanolin seosta. Syntynyt raaka-aine puhdistetaan perusteellisesti, ruiskukuivataan ja muutetaan hienoksi ruskeaksi puuterimaiseksi tuotteeksi. Tämän jälkeen uutoksen prosyanidipitoisuus eli aktiivisten kasviyhdisteiden määrä uutteessa standardisoidaan 70-prosenttiseksi (+/- 5 %).

Pycnogenolissa on monenlaisia bioflavonoideja, esimerkiksi katekiinia, epikatekiinia, flavoneita ja taksifoliinia. Lisäksi Pycnogenol sisältää erilaisia hedelmähappoja, kuten kahvihappoa, ferulahappoa, gallushappoa, kumariinihappoa ja vanilliinihappoa. Sekä bioflavonoideja että hedelmähappoja on luontaisesti myös hedelmissä ja vihanneksissa, mutta ei yhtä monipuolisesti eikä yhtä korkeita pitoisuuksia.

Pycnogenoli toimii antioksidanttina, joka auttaa ylläpitämään terveyttä suojaamalla elimistön soluja hapettumisvaurioilta.

Pycnogenol on ollut markkinoilla yli 40 vuotta ja siitä on laajalti tieteellistä tutkimusta. Se on saanut toksikologian asiantuntijoilta GRAS-turvallisuusmerkinnän (Generally Recognized as Safe), mikä tarkoittaa sitä, että se on luokiteltu täysin turvalliseksi käyttää.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.