Boris maitohappobakteerijuoma, luomu 1 L

6,50  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 7,50 

6,5 €/l

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Kotimainen maitohappobakteerijuoma!

Kotimainen Boris maitohappobakteerijuoma sisältää:
– probiootteja
– prebiootteja
– entsyymejä
– flavonoideja

Probiootit estävät taudinaiheuttajien kiinnittymisen suolistoon ja prebiootit tukevat niitä tässä tehtävässä. Boriksen luontaisesti kasvaneet maitohappobakteerit ovat suoliston omia, luonnollisia bakteereita, joiden teho perustuu niiden kykyyn tarttua suolen limakalvolle alkaen muodostamaan siellä happea. Terveessä aikuisessa niitä on n. 1,8 kiloa. Juoman pH on 3,2 eli hapan, jotta sen hyvät bakteerit selviävät mahalaukun läpi ilman että vatsahapot, ruuansulatusentsyymit ja sappihapot tuhoavat niitä niiden matkalla kohti suolistoa.

Nämä hyvät bakteerit ovat tärkeitä ruuansulatuksessa, ravinnon imeytymisessä ja erityisesti suolen limakalvon toiminnassa. Suoliston limakalvon kunnolla on suuri merkitys kroonisten tautien ehkäisyssä ja koko kehomme hyvinvoinnissa. Jos bakteerien tasapaino järkkyy, voi seurauksena olla monenlaisia vatsavaivoja, kipuja, pahoivointia, ummetusta, väsymystä tai ripulia. Boriksen maitohappobakteerit suojaavat meitä tauteja aiheuttavilta ”pahoilta” bakteereilta tasapainottaen bakteeriflooraamme.

Luontaista ja tutkittua voimaa!

Boris-juoma on tuotettu luomusti puhtaiden metsien ja kirkkaiden järvien keskellä Etelä-Savon helmessä ja tuloksena on täysin sokeroimaton sekä lisäaineeton juoma, jossa on n. 30 000 000 elävää ja kiinnittynyttä maitohappobakteeria yhdessä grammassa, pH ollessa 3,2 (savolab, tutkimusnumerot: 20116169-6169-4). Annos (2dl) sisältää 6 miljardia elävää maitohappobakteeria. Maitohappobakteerimäärät ja kannat vaihtelevat eri valmistuserien välillä.