Candi-X, maitohappobakteeri-yrttivalmiste, 60kaps

32,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Laadukas fermentoitu ravintolisä

Living Nutrition Candi-X on laadukas fermentoitu ravintolisä, joka tasapainottaa ruoansulatuskanavan bakteerikantaa. Sisältää runsaasti entsyymejä, maitohappobakteereita sekä bioaktiivisia ravintoaineita. Ainutlaatuinen valmistusprosessi takaa luonnollisen tuen mikroflooran tasapainottamiseen.

Candida albicans on hiiva, joka kuuluu ihmisen normaaliin suolistomikrobistoon. Joskus suoliston mikrobistasapaino kuitenkin järkkyy, josta saattaa seurata hiivan liikakasvua ja hiivasienioireita. Valmisteen aktivoidut yrtit ja mikrobit auttavat hillitsemään hiivan liikakasvua.

Candi-X tarjoaa:

– Luonnollista tukea ruoansulatuskanavan mikrobiflooran tasapainottamiseen
– Fermentoinnilla aktivoituja yrttejä tukemaan normaalia suolistoflooraa
– Eläviä mikro-organismikantoja
– Sopii hyvin matkustaville tukemaan suoliston hyvinvointia ja vastustuskykyä muuttuneissa bakteeriolosuhteissa
– 100% luomutäyssravintoa, 0% lisä- täyte- tai muita epäluonnollisia ainesosia.

Käyttöohje: Ota 1-3 kapselia päivittäin.

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman kompromissejä. Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.