Cashewpähkinä, rouhe, luomu, 22,68kg

177,65  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 209,00 

Varastossa

Cashewpähkinä, rouhe, luomu, 22,68kg

177,65  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 209,00 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

FOODININ SUOSITUIN LUOMUPÄHKINÄ ROUHEENA 

Cashewpähkinä on herkullinen ja makea. Monen asiakkaamme suosikkipähkinä toimii niin suolaisessa ruoanlaitossa kuin makeassa leivonnassakin. Kastikkeet, kasviswokit, padat, kanaruoat, mustapapu- ja osterikastikkeet sekä salaatit ja muut riisiruoat saavat tekstuuria ja täyteläisyyttä cashewpähkinästä. Myös konvehdit, patukat, leivonnaiset, kakut ja täytteet muotoutuvat helposti cashewpähkinästä!   

Cashew sisältää proteiinia ja hyviä tyydyttymättömiä rasvahappoja. Muutaman tunnin liotus moninkertaistaa cashewpähkinän käyttömahdollisuudet – pähkinöistä on mahdollista valmistaa maitoa, juustoja, hapatteita kuten jogurttia sekä rahkaa. Monikäyttöisyys tekee cashewpähkinästä erityisen suositun vegaanisen ruokavalion rakennuspalikkana.  

ALKUPERÄ 

Foodinin herkulliset cashewpähkinät kasvavat Vietnamissa, jossa ne viljellään ja käsitellään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.  

Säilytä cashewpähkinärouhe tiiviisti suljettuna kuivassa ja viileässä.  

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta). 

Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.